Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 22. jul 2019. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. jul 2019. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 22. jul 2019. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete se osećati jače (emotivno i fizički) nego ikad i spremni na obavezivanje prema nekom posebnom. Ali moraćete biti iskreni oko svojih najdubljih emocija, kao i oko toga šta želite da vam se desi u budućnosti. Možda, jer imate tendenciju da budete stidljivi, odajete sasvim drugačiju i pogrešnu sliku!


Bik 21.4.-21.5.

Nije najbolja ideja da skrivate svoja osećanja iza maske indiferentnosti ili čak cinizma. Trenutna planetarna energija ohrabriće vas da obratite pažnju na ono što želite da kažete, kao i način na koji ćete to reći. Ukoliko krenete da ulepšavate, onda možda nećete postići željene rezultate. Budite jasni i precizni!


Blizanci 22.5.- 21.6.

Trenutna planetarna energija danas će vas opomenuti da morate početi svoj ljubavni život shvatati ozbiljnije nego do sada. Dosta vremena provodite šaleći se okolo, prihvatajući sve kao jednu veliku avanturu. Ali u isto vreme, možete imati dosta koristi ako voljenoj osobi pružite osećaj sigurnosti. Ona nije sigurna da li zaista mislite ono što kažete.
 

Nedeljni horoskop: Neko će se vratiti osobi iz prošlosti!Rak 22.6. - 22.7.

Kako vi apsolutno sve u životu shvatate ozbiljno, od pranja sudova do ljubavnog života, današnja planetarna konfiguracija značiće da želite malo da se opustite i budete manje formalni i opušteni. Možda je vreme da se malo odvojite od partnera i provedete veče svako sa svojim društvom. Recite mu tačno ono što osećate.


Lav 23.7.- 22.8.

Trenutna planetarna energija pružiće vam danas osećaj stabilnosti i sigurnosti. Imaćete prednosti i biti sposobni da napravite određene planove sa partnerom, zajedno kao jedno! To će vam uliti poverenje i samopouzdanje da napravite daleko veće planove za budućnost. Oboje ćete biti zadovoljni.
 

Horoskop: Počinje vreme LAVA! Koji znakovi mogu da joj se raduju?Devica 23.8. - 22.9.

Nemojte brinuti ako danas počnete da vagate između sopstvenih i zajedničkih interesa. Trenutna planetarna energija uticaće da se osećate sigurnije tek na kraju dana. Možda vam partner (trenutni ili potencijalni) pokloni lep poklon ili napiše poruku koja će vas totalno razuveriti, ili će vam reći licem u lice! Kako god, uživaćete bez ikakvog dvoumljenja!


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas biste mogli ozbiljno da razmišljate o svojoj vezi sa trenutnim ili potencijalnim partnerom. Možda imate plan da zajedno sa njim saznate više. Uradite to, jer ćete se bolje upoznati. Konstruktivne ideje mogu vam pomoći da se oboje bolje osećate i koncentrišete jedno na drugo.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete biti veoma praktični. Sa ovakvom planetarnom energijom, shvatićete da vi i vaš partner imate o čemu da porazgovarate, kako biste podigli vezu na viši nivo. Napravite plan za današnji dan i zajedno pokušajte da dođete do željenog rešenja. Vrlo je važno da danas iskoristite svoju praktičnost.Strelac 21.11.- 21.12.

Današnja planetarna konfiguracija sugeriše vam da manje fantazirate, a više realno i praktično planirate svoj ljubavni život. Nemojte samo sedeti skrštenih ruku i misliti da će se sve srediti samo od sebe. Neće! Morate zasukati rukave i malo poraditi na onome što želite. Uvidećete kako odjednom želite više konkretnih stvari i više sigurnosti!


Jarac 22.12.- 19.1.

Što se tiče vašeg ljubavnog života, više nema mesta vaganju misli i emocija. Planetarna energija sugeriše vam da neko vama blizak nije spreman na nešto što vi očekujete. Ukoliko ste se plašili do sada da iskažete ono što želite ili osećate kako ne biste bili odbijeni, onda je sada vreme da se suočite sa time i kažete šta vam je na srcu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete više nego ikad želeti da saznate šta neko oseća prema vama. Ukoliko niste u ljubavnoj vezi, ali ste u fazi nastanka, onda je sasvim prirodno i da želite da znate šta je sledeće. Možda je vreme da se oboje upustite u jedan iskren razgovor o tome šta ko misli o dubljem obavezivanju.
 

 

Horoskop kaže da svaki znak ima bar dva idealna partnera! Koji je vaš?Ribe 20.2.- 20.3.

Današnji planetarni aspekti učiniće vam veoma lep dan. Uživaćete u društvu voljene osobe, uz priču i planove o budućnosti. Nešto vezano za vaše trenutne aranžmane ima potrebu da se formalizuje kako biste napredovali i dostigli određene ciljeve ili došli do uspešnog zaključka. Što budete detaljniji to će biti bolje po vas.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>