Region

Svet

Region

Senke nad Balkanom: Barjak oslikava istorijske okolnosti u Evropi! (VIDEO)

U isčekivanju druge sezone serije "Senke nad Balkanom" imamo priliku da čujemo numeru "Barjak" koju izvodi slovenačka grupa "Sestre", a koja oslikava istorijske okolnosti u Evropi sredinom tridesetih godina prošlog veka.

Senke nad Balkanom: Barjak oslikava istorijske okolnosti u Evropi! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Prva sezona serije "Senke nad Balkanom" ostala je, pored zanimljive i misteriozne radnje, upamćena i po muzici koju je posebno za ovaj serijal radio čuveni Magnifico. Kao jedan od hitova se izdvojila pesma "Divna" koju su paralelno izvodili Ognjen Radivojević i Nikola Pejaković. 

U drugoj sezoni "Senke nad Balkanom", Dragan Bjelogrlić pripremio je još zanimljiviji dramski prikaz skrivene istorije Balkana, a muzika koju je osmislio Magnifico u svom originalnom pristupu u potpunosti prati misterioznu, zanimljivu i napetu radnju.

"Barjak" oslikava istorijske okolnosti u Evropi sredinom tridesetih godina prošlog veka, a u spotu možemo videti i neke od najzanimljivijih scena iz prve sezone. 



Početak emitovanja druge sezone serije "Senki nad Balkanom" planiran je za sredinu oktobra, a imaćemo priliku da uživao u glumcima kao što su: 

Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali donosi i nove likove koji su dodeljeni Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu, Igoru Đorđeviću i Petru Strugaru, Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>