Zadruga

Parovi

Biznismen poslao poruku: Aleksandra Subotić je pod mojom zaštitom!

Trenutno uživa u Crnoj Gori, sa dečkom, majkom i ćerkicom! Bogati biznismen za koga se udaje, poslao je poruku svima! Ne može nam niko ništa, Aleksandra Subotić je pod mojom zaštitom!

Biznismen poslao poruku: Aleksandra Subotić je pod mojom zaštitom! Screenshoot/InstagramAleksandra Subotić i njen dečko, bogati biznismen Peca sa kojim trenutno uživa u ljubavi, a planiraju i da se venčaju, naišla je na jednu neprijatnost.

David i Ana Korać navodno hoće po svaku cenu da unište Aleksandru, te su tako sada udarili i na njenog dečka tvrdeći da on šalje poruke drugim devojkama.

"Tokom gostovanja u "Narod pita" Ana i David komentarisali su kako je Aleksandrin dečko slao poruke drugim devojkama, što je posebno iznerviralo Petra. On je sa Aleksandrom i njenom ćerkom Magdalenom u Crnoj Gori i ne zanima ga, niti ima potrebu da šalje poruke bilo kojoj drugoj. Kad je čuo, jer su sa svih strana krenuli da mu javljaju laž, bukvalno je poludeo. On je shvatio da na taj način David i Ana žele da unište njihovu sreću, a posebno Aleksandru" - kaže izvor nedeljnika Svet i objašnjava kako se Subotićka nakon toga jedva smirila.

Aleksandra Subotić je sve prokomentarisala rečima:

"Oni se i dalje bave rijalitijem kao da su još uvek u Zadruzi. Neka me puste da budem srećna. Ja sam na moru, uživam, a Ana je ta koja ne sme da dođe u Crnu Goru. Meni je super. Sada mi je stigla i majka, svi smo kod mog dečka Pece i baš nam je lepo."Peca je dodao:

"Ne može nam niko ništa, Aleksandra je pod mojom zaštitom. Ako misle da će nam napraviti neku svađu, prevarili su se. Nama ne treba obezbeđenje kao njima. Aleksandra dobija samo reči hvale, a oni su ti koje narod pljuje, tako da im je bolje da se ne bave našim životima. Čuo sam da je Ani zabranjen ulaz u Crnu Goru. Pa dobro, neka im ti fanovi plate letovanje negde drugde kada već ovde ne mogu."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>