Zadruga

Parovi

Kija Kockar: Priča se da je Luna obolela, nisam doktor, ne dajem dijagnozu!

Kija Kockar opet je oplela po Đoganijevoj! Priča se da je Luna obolela, nisam doktor, ne mogu da dajem dijagnozu ali iskreno ne verujem u to! Veoma brzo se oporavila kada je dobila keš i ušla u stan!

Kija Kockar: Priča se da je Luna obolela, nisam doktor, ne dajem dijagnozu! Screenshoot/Instagram



Pobednica prve sezone Zadruge, obasipana je pitanjima vezano za pobedu Lune Đogani ali i za njenu muzičku karijeru. Iako je to uglavnom izbegavala, više ne ustručava da kaže šta misli o pobednici rijalitija "Zadruga 2".

Kija Kockar tvrdi da Luna kopira Anastasiju Ražnatović, što smatra da nije dobar početak za muzičku karijeru:

"Čitala sam to o njenoj pesmi, autoru Darku Dimitrovim i ostalim stvarima po medijima, vidim i da se nešto poredi sa Cecinom ćerkom, ali ne bih zalazila u detalje odnosa Cece i ove porodice... Lunu svakako ne treba potcenjivati, neka devojka pokuša, možda i napravi nešto, mene svakako ne ugrožava."

Kija takođe ističe da ne vidi problem da Luna počne da se bavi pevanjem, kao i da joj za to nije bilo potrebno učešće u Zadruzi:

"Što se tiče talenta, ima i gorih od nje. Da je odlučila da se bavi muzikom, da nije ušla u Zadrugu 2, već se sklonila godinu dana, to bi bio pun pogodak. Ovim učešćem u Zadruzi 2 samo se još više srozala i meni je veoma žao zbog toga. Ajde što je sama sebe srozala, nego što su i njeni bližnji uticali na to kako je sada ljudi vide, odnosno što je ne vole."

Ovo uopšte ne znači da Kija sada podržava Lunu. Ona čak smatra da su priče o njenim psihičkim krizama izmišljene:

"Priča se da je obolela, nisam doktor, ne mogu da dajem dijagnozu ali iskreno ne verujem u to. Veoma brzo se oporavila kada je dobila keš i ušla u stan, tako da sve te glupe priče o patnji, nervnim slomovima, ludilu i tome nekom drugom može da priča."
 

Biznismen poslao poruku: Aleksandra Subotić je pod mojom zaštitom!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>