Zadruga

Parovi

Haos tokom reklama! Sanja i Matora napale Anu Korać! (VIDEO)

U toku emisije "Zadruga-narod pita" u kojoj su gostovale Ane Korać, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matore došlo je do ozbiljnog okršaja između zadrugarki. Haos tokom reklama! Sanja i Matora napale Anu Korać dokazima koje imaju u telefonu! 

Haos tokom reklama! Sanja i Matora napale Anu Korać! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeSukob je nastaozbog priča koje su Sanja i Matora čule od bliskih prijatelja koji su im preneli šta je Ana Korać pričala o njima. Emisija je postala još tubulentnija kada se uključio David Dragojević i napao Jovanu. Tad se već videlo da od  pomirenja nema ništa, pa je Matora prebacila Ani koliko se promenila od kada je ušla u vezu sa Davidom, dok su još bili u rijalitiju, na šta je David Dragojević još više planuo.

Dok je prepirka trajala, Ana nije pokazivala da ju je bilo šta dotaklo, pa se činilo kao da što pre želi da ode. Ali, tokom kratke pauze za reklame, Jovana i Sanja prišle su još jednom Ani kako bi pokušale da rasprave nesuglasice koje imaju.

Šaputale su, pa nije moglo da se čuje najjasnije o čemu pričaju, ali je Stankovićeva pokazala prepisku na telefonu koja dokazuje njihovu priču, a Ana je odmah počela da se kune da to nije istina i da nema nikakve veze sa tim što su njene bivše prijateljice čule.

Na kraju emisije Jovana je definitivno odlučila da više ne želi da priča sa Anom, zbog promene ponašanja od kada je stupila u vezu sa Davidom, iako joj je, dok je trajao program, skretala pažnju da zbog nove veze gubi prijatelje. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>