Zadruga

Parovi

Luna Đogani i dalje ljubomoriše! Marko Miljković pokušava da balansira!

Da li to Luna i Marko pokušavaju da pokažu javnosti koliko su srećni i zaljubljeni?! Prepirali su se čitavo veče ali kada su naišli paparaci, promenili su ponašanje. Luna Đogani i dalje ljubomoriše! Marko Miljković pokušava da balansira!

Luna Đogani i dalje ljubomoriše! Marko Miljković pokušava da balansira! Screenshoot/Instagram



Luna Đogani, svaki puta kada se sa Markom Miljkovićem svađala u rijalitiju  "Zadruga 2", ponavljala je da "jedva čeka da izađu, kako bi na miru i bez svađa uživali u ljubavi napolju".Ipak, izgleda da njima ne vredi ni to što se rijaliti završio.

Iako su se tek pre nekoliko dana zvanično pomirili i obnovili svoju romansu, Luna i Marko su već stigli da se posvađaju. Par je pre dve noći izašao na prestonički splav, kako bi uživao u nastupu Marije Šerifović, ali su tamo svi prisutni mogli da vide da među njima nešto ne štima. Izvor koji je prisustvovao svemu tome kaže:

"Čim su stigli na splav, videlo se da je Luna nervozna i da se ne smeje. Oko separea koji je Marko rezervisao bilo je puno ljudi, mahom njegovih prijatelja, a ona je odmah sela i nije ustala cele večeri."

Luna nije želela ni da odglumi da je sa njima sve u redu, već kao da je namerno želela da svi vide da je nesrećna, dodaje izvor.

"Pokvarila je i Marku raspoloženje, pošto je on sve vreme morao da balansira između nje i njene namrgođene face s jedne strane i fanova koji su mu prilazili, ali i prijatelja koji su bili s njim u separeu, s druge."

Izvor objašnjava da je blogerkino loše raspoloženje dodatno pokvarila ljubomora, koja je evidentno i dalje prisutna kod nje:

"Luna je gledala ispod oka sve žene koje su bile u neposrednoj Markovoj blizini, koje su tuda prolazile ili na sekund zastale da mu se jave. Mimikom i gestikulacijom mu je stavljala do znanja da joj to smeta i da to ne radi, a onda je on seo pored nje i dugo su se prepirali. Iako je muzika bila glasna, po njihovim izrazima lica bilo je jasno u kojem pravcu ide razgovor."

"Sve se to promenilo kada je Đoganijeva ugledala bliceve foto-aparata, te je brže bolje razvukla osmeh od uva do uva i trudila da svi vide koliko je "srećna i zaljubljena". Činilo se da joj je od vlastitog osećaja bitnije ono kako je drugi ljudi vide"- rekao je izvor s lica mesta.

 

"Konačno je došlo vreme da se posvetim sebi, a u tome će mi pomoći moja divna doktorka." - napisala je Luna uz ovu fotografiju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>