Parovi

Farma

Parovi: Milojko razočaran! Miljana je obrukala i sebe i mene!

Otkrio sve planove ali i istinu o boravku u vili "Parovi". Milojko razočaran! Milijana je obrukala i sebe i mene i veliku mrlju napravila! Sada mora da povrati poverenje!

Parovi: Milojko razočaran! Miljana je obrukala i sebe i mene! Screenshoot/Instagram



Milojko Božić (74) je spreman da opet uđe rijaliti, ali bez svoje verenice Milijane Bogdanović (21) jer je, kako kaže, zbog nje završio na poslednjem mestu u "Parovima 7"! Deda je ogorčen na lepoticu iz Pilatovića jer ga je pred kamerama prevarila sa bivšim političarem Aleksandrom Požgajem.

"Hoću opet u rijaliti, iako pre ulaska u "Parove 7" nisam bio za to. Međutim, sad želim ponovo pred kamere da bi me narod bolje upoznao. Hteo sam da mnogo više pokažem gledaocima, ali nisam mogao od Milijane i Požgaja. Oni su me upropastili! Ja sam njoj lepo rekao da on hoće samo da nas iskoristi i to se i desilo. Ona se zalepila za njega, ali brzo je shvatila da nije tako dobar kao što je zamislila i da se prešla. Hteo sam da budem pravi rijaliti igrač, ali mi ona nije dala", priča razočarano Milojko i dodaje da je njegova verenica kriva za to što je on u finalu, koje je održano proteklog vikenda, prvi izbačen iz luksuzne vile u Zemunu.

"Da smo se nas dvoje držali zajedno i predstavljali samo našu ljubav, ona bi bila kraljica u narodu i završili bismo sigurno bar na trećem mestu. Ovako je obrukala i sebe i mene, ma veliku mrlju je napravila. Pa bili smo najpopularniji učesnici, cela Srbija je samo o nama pričala! Ona je trebalo da ispadne pre mene!"

I tako razočaran Milojko, ipak će oženiti Miljanu:

"Ja njoj mogu jednom da oprostim. Sada ću joj preći preko svega što je radila sa Požgajem. Ona je meni bila kao majka, znate svi da je brinula o meni kada sam operisao srce. Moraće prvo da povrati moje poverenje, ali ćemo videti dokle će izdržati da mi bude verna. Razumem je, ipak je mlada... Biće sa nama sve u redu, u septembru je svadba"

Pošto mu je Miljana prišla, promenio je priču:

"Da vam kažem još nešto, ja ne verujem da je moja Milijana imala seks sa Požgajem!"

Miljana nema problem da bude iskrena i kaže šta se stvarno desilo:

"Spavala sam sa Požgajem i nije loš u krevetu! Ali on je za mene završena priča, rijaliti je gotov i neću o Požgaju da pričam. Jeste on lep i zgodan muškarac koji bi se svideo svakoj drugoj devojci na ulici, ali nije moj tip. Kajem se što sam bila sa njim. Bila sam u zatvorenom prostoru i to je dosta uticalo na moje emocije."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>