Lepota

Ljubav & Sex

Najtraženija letnja haljina sakriva baš sve što želite!

Na humanitarnom kraljevskom polo meču u Londonu okupili su se, javnosti najomiljeniji članovi britanske kraljevske porodice - vojvotkinje Kejt Midlton i Megan Markl sa muževima i decom! Najtraženija letnja haljina sakriva baš sve što želite! Svet je poludeo kad ju je Megan Markl obukla! 

Najtraženija letnja haljina sakriva baš sve što želite! Screenshoot/InstagramMnogi nisu očekivali da se vojvotkinja od Saseksa pojavi, budući da je zvanično još uvek na porodiljskom odsustvu, posvećena sinu Arčiju i vraćanju nekadašnje figure. Ipak, Megan je sve oduševila svojim pojavljivanjem, a možda najviše modnim izborom.

Megan je za ovu priliku izabrala dugačku lanenu haljinu A kroja, koji sakriva sve što jedna žena želi da sakrije na telu! Maslinasta boja haljine koju potpisuje Lisa Meri Fernandez, fenomenalno je stajala uz njen ten, ali ženstveni pojas sa mašnom koji dolazi uz haljinu Megan je ostavila kod kuće, kako bi sakrila stomačić koji se još nije povukao.

Tako je haljina ostala široka, a prijatni lan, poznat kao najbolji materijal za letnje vrućine, učinio je novopečenoj mami boravak u prirodni još prijatnijim.

Nakon što ju je Megan ponela, haljina je gotovo odmah postala najtraženija letnja haljina na internetu!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Stil

Povezane vesti:


>