Zadruga

Parovi

Zorica Marković bez dlake na jeziku o zadrugarima: Svi su ili bi ili totalno gej!

Pevačica Zorica Marković zabeležila je još jedno učešće u rijalitiju tokom protekle sezone "Zadruge", a njene reči o nehigijenskom ponašanju zadrugarki iznenadiće mnoge obožavaoce ovog popularnog programa. Bez dlake na jeziku o zadrugarima, nehigijeni, ponašanju, odnosima... Svi su ili bi ili totalno gej!

Zorica Marković bez dlake na jeziku o zadrugarima: Svi su ili bi ili totalno gej! Screenshoot/Instagram-Ja sam jedno jutro pukla jer sam našla nešto što nikad nigde nisam videla. Ja psujem ok, ali ovo je toliko gadno da ja ne mogu da ponovim šta sam našla tu. Ja sam lepo otišla u štalu, tri kante balege sam nakupila i svih ostalih čuda i lepo sam prosula po celom kupatilu, po svemu onome što sam našla. Prvo sam rizikovala da me ne kazne, drugo, ipak zaprljaš prostor koji nije tvoj, tu smo gde jesmo, ali sam ja rizikovala. Naravno da su bili u šoku, stiglo je pismo, pitali su da li znamo ko je, u pismu je pisalo da je to strašno sramota, što i jeste, ali meni je pukao film. E, kad su svi izgovorili u koga sumnjaju, nekoliko njih je bilo u fazonu to je Zorica, jer je to bilo u šest ujutru dok su svi spavali, ja sam onda ustala i rekla: "Gospodo, ono što sam ja našla (i nabrojim šta sam našla) je mnogo gore nego ova balega od krave koju smo imali tamo i manje smrdi!" E, onda je stiglo pismo od Velikog šefa i on je mene nagradio za to- iskreno priča Zorica Marković i nastavlja o tome kako se zadrugarke čak i ne kupaju, šminku skidaju samo vlažnim maramicama, a garderobu od sintetike koju razmenjuju uopšte ne peru.

"Deset njih se menjaju i deset njih obuče istu haljinu, a one nijednu tu haljinu, a oko stotinak tih haljina je bilo u opticaju, nisu nijednom oprale. Ljudi moji, i onda Zorica Marković najgora... Ma*š u p**ku materinu, bre! Ja kad sam čistila kupatilo nalazila sam po desetak-dvanaest gaća na radijatoru stalno. To kad se istuširaju valjda usput operu, ali zato uloške i ona ostala čuda svuda ostavljaju, na lavabou, na bideu, na šolji, oko šolje, kod kade... a pazi, gle čuda, na metar i na pola metra da li od šolje ili od lavaboa i od tuša je korpa za smeće i kesa. Vrlo zanimljivo."

Što se tiče muškaraca u rijalitiju što se higijene tiče, ima samo reči hvale, mada to pripisuje njihovom seksualnom opredeljenju.

"Tamo je bilo i gej-populacije, prikrivenih... Sem Lepog Miće i još nekoliko njih diskutabilnih svi su ili bi ili totalno gej, tako da nije ni čudno, oni su jako pedantni i zato je ta "Zadruga" i cvetala, jer su oni čistili, oni su održavali... Bili su čistiji od njih."

Zorica Marković  je aludirala na devojke za koje kaže da su od ranog jutra namontirane za kamere, dok iza njih ostavljaju potpuno drugačiju sliku:

"Naravno da se muškarcima u kući gadilo kad ulaze u kupatilo, kad ulaze u nju, nije im se gadilo čim su to radili (smeh), a kad ulaze u kupatilo jeste sigurno. E sad, što se tiče tih nekih muško-ženskih odnosa i menjanja partnera, to je bilo, po meni, čisto neko pranje nečega i skrivanje seksualne opredeljenosti."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Espreso

Povezane vesti:


>