Region

Svet

Shvatili su da je njihova ljubav prava! Udaje se Dea Đurđević!

Udaje se Dea Đurđević! Nakon užasne nesreće koju je doživela stižu srećni dani! Mladen i lepa voditeljka su posle svega shvatili da je njihova ljubav prava i da nemaju šta da čekaju! 

Shvatili su da je njihova ljubav prava! Udaje se Dea Đurđević! Screenshoot/YoutubeVoditeljka Dea Đurđević godinama je u skladnoj vezi sa dvadeset godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, a par će se u nedelju venčati pred porodicom i najbližim prijateljima.

Kako izvor blizak voditeljki navodi, Dea će sudbonosno "da" izgovoriti samo dva dana nakon svog rođendana i spektakularnom proslavom u prestižnom prestoničkom restoranu krunisati ljubav i slaviti život.

"Dea i Mladen shvatili su da nema potrebe čekati s venčanjem i pre dva meseca došli su na ideju da bi mogli da se venčaju za Dein rođendan. Posle njene nesreće, shvatili su koliko se vole i koliko je njihova ljubav prava i da ne postoji nijedan razlog da odlažu brak. Dei se Mladenov predlog u vezi s venčanjem izuzetno dopao, posle čega su počeli do detalja da organizuju duplo slavlje, njen rođendan i venčanje, te da prijateljima i porodici javljaju lepe vesti" - priča izvor i otkriva da Mijatović ne pita koliko šta košta samo da njegova izabranica bude srećna.

"Za Mladena i Deu početak godine bio je vrlo težak zbog nesreće koju je ona doživela, zbog čega su još više želeli da se venčaju i da ovoj godini koja je za njih bila veoma stresna daju i drugi značaj. Mladen po svaku cenu želi da ispuni sve Deine želje i ništa mu nije teško da uradi kako bi taj dan za nju bio poseban. Nedeljama se bavi organizacijom, muzikom, dekorom, menijem i zvanicama. Iako i ona učestvuje u svemu, Mladen ne želi da je na bilo koji način opterećuje i preuzeo je najveći deo obaveza. Iako su prvobitno planirali da proslava bude privatna i za manji krug ljudi, na kraju se ispostavilo da će ih biti oko 150 do 200 zvanica" - navodi izvor i otkriva da je Deina velika želja bila da joj na proslavi peva poznati crnogorski pevač Šako Polumenta.

Izvor još otkriva:

"Kada su je pitali kog pevača bi želela na svom rođendanu i venčanju, navela ih je nekoliko, ali posebno je želela da među njima bude Šako Polumenta. Objasnila je koliko voli njegove pesme i da na svoj najlepši dan želi da sluša posebno njegove balade. Dea ga je sama pozvala da uveliča njeno duplo slavlje, što je on s oduševljenjem prihvatio. Zahvalio joj je na pozivu i obećao da će joj pevati svaku pesmu koju poželi."
 

Milica Pavlović kupila stan! Cena je ogromna, plus enterijer!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>