Zadruga

Parovi

Matora napustila studio nakon svađe! Pomodrele su joj usne od besa! (VIDEO)

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora napustila je studio nakon svađe sa davidom Dragojevićem i Anom Korać! Pomodrela su joj usne od besa i niko nije mogao da je smiri.

Matora napustila studio nakon svađe! Pomodrele su joj usne od besa! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U emisiji "Narod pita" gošće su sinoć bile pored Matore, još i Ana Korać, Sanja Stanković. Kako je sinoć glas naroda imao najbitniju ulogu, u program se uključio gledalac Pink televizije, pa je izneo svoj stav da se zadrugarke neće pomiriti do kraja emisije, sa čime se i Matora složila:

"Ja se slažem sa ovim gospodinom, o tome ne odlučujem ja, ali prvo mora da se popriča. Vrlo moguće da će se ovo desiti."

Gledalac je izneo svoje mišljenje:

"Prvo bih rekao Jovani i Sanji nešto. Ne znam kome se vi više dodvoravate, šta vas interesuje Ana i da li će ona vas pozvati, samo se ponižavate pred narodom. Za sve to je krivac David, on je krivac preko Ana. Ona je vas odgurnula zbog njega, to je moje mišljenje. Matora i Sanja furajte svoj fazon, dokazale ste svoje, to što vi govorite Ani, to je ona trebala da nazove odmah vas, ako je tolika drugarica, trebala je to da uradi. Nije narod lud, svi mi vidimo ko je i šta je. Drži svoju lepoticu pored sebe i uživaj."

Matora je zatim rekla da nije glupa već da ima potrebu da nekome objasni šta se desilo, posle čega su Ana i Jovana ponovo došle u žestok sukob, gde su u počele u isto vreme da viču jedna na drugoj.

"Davide nemoj da s*reš! Ja sam Ani uvek bila priajtelj! Jovana i ja smo bile uvek tu"- vikala je i Sanja.

Zatim se ubacio i David Dragojević:

"Matora lepo treba da kaže. Što je ti nisi nazvala i rekla joj:"Izvini"? Ja imam pravo da kažem svoje mišljenje."

"Ana, ako ja tebi kažem, da ne treba da radiš nešto i pričam ti za stolom i ustaneš i ispadneš budala. Neću da ćutim, nego ću da kažem ono što mislim. Izvini ako sam nekada bila surova, ali sam htela da te dozovem. Tebe je tvoj dečko trebao da podrži. Moji te svi vole, očigledno da me u tvom društvu neko ne voli. Ni ja o Davidu nemam lepo mišljenje, pa nikada nisam to rekla Ani! Sve vreme se Ana i David dopisuju, jedu g*vna, i znalo se da će ona da ćuti i uvek će tako da bude! Ja nemam lepo mišljenje o njemu, ali ga poštujem. Moj odnos sa Davidom, nema veze sa odnosom koji ima sa tobom. Zato i dolaze do ovih situacija."- bila je iznervirana Matora.

Voditeljka Dušica Jakovljević se obratila Jovani, nakon čega je ona napustila studio:

"Matora, smiri se, usne su ti pomodrile."
 

Marijana Zonjić proslavila rođendan! Evo ko je strasno poljubio! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>