Region

Svet

Bačena bomba! Sumnja se da je meta bila Jelena Karleuša!

Bačena bomba! Nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu među luksuzne vile u Lisičjem potoku - piše Srpski telegraf. Sumnja se da je meta bila pevačica Jelena Karleuša!

Bačena bomba! Sumnja se da je meta bila Jelena Karleuša! Screenshoot/Instagram



Policija je došla na poziv građana, a onda je utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila deo fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila.

Posle toga su preuzeti snimci sa sigurnosnih kamera, uzeti otisci i izveštaj koji je policija prosledila tužilaštvu. U ovom kraju ne žive osobe koje imaju kriminalni dosije, ali se sumnja da je meta bila pevačica Jelena Karleuša. Izvor za Srpski telegraf kaže:

"Bomba je bačena u gluvo doba pa je jasno da je napadač sa ovim želeo da pošalje poruku upozorenja."

Policija nije obavila razgovor sa pevačicom Jelenom Karleušom, ali ako to istraga bude zahtevala tako će i uraditi. Izvor još dodaje:

"Pevačica nije prijavila policiji bilo kakve pretnje i uznemiravanje, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i da li je možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, ona je prva na listi zbog posla kojim se bavi i zato što je javna ličnost."

Policija je navodno utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla da povredi svakoga ko bi se tu našao.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ Srpski telegraf

Povezane vesti:


>