Zadruga

Parovi

Laž je da je Gagi izjavio kako je Anabela potrošila novac koji sam zaradila!

Pre ulaska u rijaliti "Zadruga 2", Luna Đogani je svoje roditelje Anabelu Atijas i Gagija Đoganija ostavila u najboljim mogućim odnosima, ali se situacija totalno promenila. Luna progovorila o svađi Anabele i Gagija! Laž je da je Gagi izjavio kako je Anabela potrošila novac koji sam zaradila! 

Laž je da je Gagi izjavio kako je Anabela potrošila novac koji sam zaradila! Screenshoot/Instagram



Luna Đogani je otkrila kakva je sada situacija između Anabele i Gagija, kao i da njihova svađa najteže pada njenoj mlađoj sestri Nini:

"Kad sam ulazila, bila je totalno drugačija situacija, oni su radili zajedno, snimali su pesmu, uvek su se trudili da imaju dobar odnos zbog nas. Kad sam izašla, svašta se izdešavalo. Nisam htela da se mešam, ja sam ih samo zamolila da ako ne mogu da imaju dobar odnos da nemaju nikakav odnos. Ne želim da čitam njihovo prepucavanje preko novina. Laž je bila da je moj otac izjavio da je moja majka potrošila novac koji sam zaradila, ona je to uložila u stan, moj otac je to i demantovao. Ja sam ih zamolila, najviše zbog Nine, njoj to najteže pada, ona je u pubertetu, ne može to da shvati, zamolila sam ih da to stišaju. Oni su me poslušali. Ja sam jako vezana i za majku i za oca, ja želim da ih imam oboje pored sebe."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>