Zadruga

Parovi

Povezivali ga sa Kijom, Anom i Lunom, a sada ulazi u Zadrugu 3!

Povezivali ga sa Kijom, Anom i Lunom, a sada ulazi u "Zadrugu 3"! Dugo se zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je obolela od raka, pa su mnogi bili šokirani kada je ostavio.

Povezivali ga sa Kijom, Anom i Lunom, a sada ulazi u Zadrugu 3! Screenshoot/Instagram



Uz ime Kristine Kije Kockar neretetko se, tokom njenog boravka u prvoj "Zadruzi" vezivalo ime Stefana Karića koji je javnosti postao poznat po vezi sa obolelom misicom Dijanom Milojković. Stefana su, osim sa Kijom, povezivali i sa Lunom Đogani i Anom Korać, a  svoj ulazak u "Zadrugu 3" potvrdio je i sam Karić.

- Tačno je - odgovorio je mladi Karić na pitanje da li ulazi u treću sezonu najpopularnijeg rijalitija u regionu.

Podsetimo, Stefan Karić se dugo zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je obolela od raka. Iako su mnogi mislili da će vezu krunisati brakom, čak se Stefan ošišao naćelavo kako bi dao podršku Dijani kada je ostala bez kose zbog terapija, mnogi su se šokirali kada su raskinuli. Spekulisalo se u medijima da ju je Karić prevario sa Valentinom Vučićević, bivšom devojkom Slobana Vasića. Međutim, Stefan je sve to demantovao i rekao da je bio veran misici i da je nikada nije prevario.    

Takođe, pevač Bojan Tomović, koji je već nekoliko meseci u žiži javnosti zbog priznanja da boluje od bipolarnog poremećaja ličnosti, kako piše pomenuti medij, takođe ulazi u "Belu kuću" u septembru.

Pevač je imao posebne zahteve za ulazak: da ne bude kažnjavan nedeljnim honorarom, s obzirom na to da zbog terapije koju pije ponekad zaspi tokom dana, i da ima sopstveno kupatilo.
 

Laž je da je Gagi izjavio kako je Anabela potrošila novac koji sam zaradila!

Marijana Zonjić i Marko Marković kriju da su imali letnju avanturu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>