Region

Svet

Ivan Marinković još jednom izbegao ročište na sudu!

Pevačica Goca Tržan pojavila se na sudu, dok je njen bivši suprug Ivan Marinković još jednom izbegao ročište na sudu i to opravdao banalnim razlogom. Ipak pevačica ne odustaje!

Ivan Marinković još jednom izbegao ročište na sudu! Screenshoot/Instagram



Goca Tržan je svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića tužila zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu, ali se rijaliti zvezda nije pojavila! Goca je podnela krivičnu prijavu, a u pratnji advokata redovno došla u sud. 

"Ivan Marinković se nije pojavio, opravdao je izostanak, njegov branilac je doneo lekarski nalaz, kaže da ima stomačni virus. Danas je trebao da bude glavni pretres za krivično delo nedavanje izdržavnja. Ivan Marinković je već dva puta već pravosnažnom presudom osuđen zbog istog krivičnog dela" - izjavio je Gocin advokat.

Sledeće suđenje je zakazano za 12. septembar.

Ivan Marinković je ranije za Alo izjavio u vezi Gocine tužbe:

"Znam i to. Poslednja informacija koju imam je da moja ćerka Rašu zove tatom. Veoma mi je teško, ali o tome ne pričam. Kada budem sagledao stvari na pravi način, onda ću da komentarišem. Želim prvenstveno da se posvetim Jeleni i našem zajedničkom životu, a ono što mi je propratno i što me čeka jeste problem sa ćerkom i sa Miljanom. Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem što imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>