Zadruga

Parovi

David i Aleksandra aferu dogovorili pre ulaska! Čuli su se i sa Anom Korać!

Veza Ane Korać i Davida Dragojevića bila je osuđivana u rijalitiju "Zadruga 2" jer je on ostavio svoju devojku Aleksandru Subotić. Sada je bivša učesnica ovog rijalitija progovorila o tome šta ona zna o svemu tome. David i Aleksandra aferu dogovorili pre ulaska! Čuli su se i sa Anom Korać- tvrdi ona.

David i Aleksandra aferu dogovorili pre ulaska! Čuli su se i sa Anom Korać! Screenshoot/Instagram



Dok su mnogi spekulisali o Aninoj i Davidovoj vezi, pojavila se i priča o tome da je na početku sve bilo dogovoreno. O njihovom odnosu i ogromnoj ljubavi o kojoj govore i trude se da je pokažu, dosta se pričalo i pisalo. Neki učesnici tvrde da je njihova ljubav iskrene i da tu nema igre koja je uobičajena za rijaliti, ali ipak postoje i oni koji tvrde suprotno.

Najveći utisak ostavila je ispovest Snežane Perović Blondi, majke Save Perovića, koja je otkrila da je ova ljubavna priča počela kao prevara:

" Ja sam bila u izolaciji sa Aleks i rekla sam joj jer se dosta svađala sa Davidom, da mu da prostora malo. Ona mi je priznala da su se njih dvoje sve dogovorili još pre ulaska u Zadrugu, da naprave priču, a čuli su se i sa Anom. Međutim, niko nije računao da će se David zaljubiti u Anu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>