Zadruga

Parovi

Nadežda neće oprostiti Mikiju! To će sutra gledati moja deca i suprug!

Nadežda Biljić sa knedlom u grlu progovorila o Đuričiću! Neće oprostiti Mikiju jer smatra da će je i za deset godina sve to pogađati kao i danas. To će sutra gledati moja deca i suprug!

Nadežda neće oprostiti Mikiju! To će sutra gledati moja deca i suprug! Screenshoot/InstagramNadežda Biljić progovorila je o Mikiju Đuričiću koji ju je udario štakom dok su boravili u rijalitiju. Pevačica je priznala da Mikijevo ime više ne želi da spomene, kao ni da ga vidi:

"Ja ne želim da se čujem sa njim i vidim, nema potrebe da razgovaramo. Ako ima potrebu da mi se izvini, to neće promeniti ništa. To će sutra da gledaju moja deca i moj suprug, za 10 godina će me to pogađati. Kao da je bio film u pitanju, kada sam gledala klip"

U emisiji "Narod pita" Nadežda je ispričala i šta planira da preduzme:

"Konsultovala sam se sa advokatom, porodicom i prijateljima koji se bave pravom i dobiće tužbu. Nijedna odšteta ne može da nadomesti bol. Ne fizički bol, koliko nemoć mojih roditelja da reaguju u tom trenutku. Mikija bih pljunula i produžila dalje da ga vidim, to je zaslužio. Nikada više neću pomenuti njegovo ime u javnosti, dosta je da pričamo o osobama koje su me povredile. Nije mi ga žao, ali sa neke strane jeste, jer je potpuno skrenuo sa puta, nema dodir sam sa sobom i realnošću, a ono što mi je uradio zaslužuje maksimalnu kaznu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>