Zadruga

Parovi

Luna Đogani je kao mala beba kad plače i traži pažnju!

Stanija Dobrojević je gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita", a voditelj Milan Milošević je odlučio da neke scene pusti pred njom. Luna Đogani je kao mala beba kad plače i traži pažnju- smatra ona.

Luna Đogani je kao mala beba kad plače i traži pažnju! Screenshoot/InstagramStarleta je progovorila o incidentu u toku finala, a u jednom momentu je istakla kako je Lunu uhvatilo piće i da se govoreći i napadajući nju, Đoganijeva zapravo obraćala Miljkoviću:

"Popila je i sve ju je jako pogodilo, pogotovo što ju je javno ostavio dečko dan pre finala. Popila je, i ne znam ni šta joj je rekla majka Anabela Atijas, a čini mi se da se ona zapravo na taj način obraćala Marku koji je sedeo pored. Nije znala kako drugačije to da uradi. Nesrećna je što se ponovila ista priča kao prošle godine. Sve majke su mi se javile, samo Anabela nije. Ne znam da li joj je nešto rekla, neću da ulazim u to. A ona i te kako zna da preuzme pažnju na sebe i napravi slične scene. Ona je meni kao mala beba kad plače i traži pažnju. Zaista, svaki savet koji sam joj davala sam joj davala kao sestra i kao majka, samo ona to nije prepoznala."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>