Svet

Region

Serija - Godine i godine: Zastrašujuća realnost sveta! (VIDEO)

Ova drama u šest nastavaka prati članove mančesterske porodice Lyons čiji se životi puni obveza sastanu jedne sudbonosne noći 2019. godine. Radnja zatim prelazi u budućnost i prati živote i ljubavi Lyonsovih tokom idućih 15 godina. Serija "Godine i godine"je zapravo zastrašujuća realnost sveta!

Serija - Godine i godine: Zastrašujuća realnost sveta! (VIDEO) Screenshoot/HBO




Serija „Godine i godine“ prati Lyonse, veoma zaposlenu mančestersku porodicu. Daniel se uskoro ženi za Ralpha, Stephen i Celeste brinu se za svoju decu, Rosie juri za novim momkom, Edith već godinama nije bila kod kuće, a na čelu porodice je baka Muriel. 

Kad se njihovi životi sretnu jedne sudbonosne noći 2019. godine, radnja prelazi u budućnost i prati živote i ljubavi Lyonsovih tokom idućih 15 godina. Kakav li je to samo svet! Svi naši strahovi i sve naše nade obistinjuju se oko ove bliske porodice. 

Društvo je brže i luđe, politička previranja, tehnologija i daleki ratovi utiču na Lyonse u njihovim svakodnevnim životima. U tom novom svetu Lyonsi se moraju suočavati sa svojim svakodnevnim nadama i strahovima znajući da jedna obična porodica nikad ne bi mogla promeniti svet. Ili bi možda ipak mogla? 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>