Style

Ljubav & Sex

Vodolija najveći buntovnik među znakovima horoskopa!

Vodolija je najveći buntovnik među znakovima horoskopa! Ona voli stvari koje će ‘zaljuljati brod’, jer cene potencijal napredovanja. Njihove jedinstvene ideje i volja za eksperimentiranjem su na čelu istraživanja ljubavi.

Vodolija najveći buntovnik među znakovima horoskopa! Svet PlusVodolije u ljubavi su nelake, da ne kažemo teške – imaju nekonvencionalnu, gotovo buntovnu ličnost koja izražava ljubav otvoreno i koketno. Vodoliju u ljubavi je uvek je lako prepoznati. Kada voli neku osobu, nije previše zainteresovana da to bude tajna. No, telesna strast je samo jedan aspekt Vodolije u ljubavi.

Vodolije žele da vas upoznaju na različitim nivoima. Vole da spajaju sve delove slagalice, sve dok ne dobiju punu sliku. 

Buntovna strana Vodolija u ljubavi pojavljuje se u njegovom izboru partnera. Oni imaju tendenciju da odaberu partnere koji odašilju ekstremnu, šokantnu vibraciju, jer im je to važnije nego imati slobodu u vezi. Oni vole stvari koje će ‘zaljuljati brod’, jer cene potencijal napredovanja.

Ako postoje duše koje izazivaju definiciju ljubavi, to su Vodolije. Njihove jedinstvene ideje i volja za eksperimentiranjem su na čelu istraživanja ljubavi.

Ti ljudi su ponekad mučenici zbog toga što bi žrtvovali vlastiti ugled kako bi svetu pokazali da ljubav može postojati izvan normalnih, prihvaćenih rutina. Nedostatak toga je da eksperimentalni i istraživacki stav često uzrokuje bezličan stav prema partneru, koji ga smatra apatičnim.

Viber

Autor: O.J
Izvor: metroportal.hr.


>