Zadruga

Parovi

Svađa posle finala! Anabela nije mogla da prećuti! (VIDEO)

Luna je pretpela težak period nakon prve sezone, ali se oporavila dovoljno da uđe u 2. sezonu rijalitija "Zadruga 2", u kome je započela novu ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem. Njih dvoje su raskinuli dan pred finale rijalitija, a Luna je ovog puta osvojila prvo mesto! Svađa posle finala! Anabela nije mogla da prećuti!

Svađa posle finala! Anabela nije mogla da prećuti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Posle punih deset meseci borbe publika je izabrala pobednika najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, "Zadruge 2". Ovu laskavu titulu, ali i novčanu nagradu u iznosu od 50.000 evra odnela je Luna Đogani.

Mlada modna blogerka se u samoj završnici superfinala borila sa svojim bivšim dečkom Markom Miljkovićem, ali verni gledaoci su ipak odlučili da pobeda pripadne njoj.

Njena majka Anabela Atijas bila je veoma besna nakon što su se Đoganijeva i Marko posvađali u superfinalnoj noći, te je priznala da je razočarana što ponovo vidi suze svoje ćerke.

Nakon što su se kamere ugasile Anabela nije mogla da prećuti, pa je počela da pridikuje Luni zbog svega što se desilo pred kamerama "Zadruge 2". Kako je to izgledalo pogledajte u video-prilogu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>