Zadruga

Parovi

Marko Miljković: Nije mi bilo lako da se nosim sa Luninim stanjima sa terapijama!

Marko Miljković osvojio je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga 2". Nakon proglašenja pobednika, Lunin sada već bivši dečko rekao je da mu je drago što je Luna pobedila, ali da se nikada neće pomiriti sa njom. I pored toga što je voli, on kaže: Nije mi bilo lako da se nosim sa Luninim stanjima sa terapijama!

Marko Miljković: Nije mi bilo lako da se nosim sa Luninim stanjima sa terapijama! Screenshoot/Instagram



Marko Miljković je pružio ruku svojoj bivšoj devojci Luni i tako joj čestitao pobedu, bez ikakvog zagrljaja i bilo čega što bi podsećalo na to da su uopšte bili u vezi.


"Ja nju i dalje volim, ali moram da se pomirim s tim da je kraj i da svako mora da krene svojim putem. Prošlo je nekih 24 sata od kada smo raskinuli i nismo razgovarali niti se pomirili, tako da sam već razmislio i neću se javiti. Pričali smo u šali o Slobi Radanoviću i ona se užasno uvredila. Ja ne mogu zaista i dalje da procenim da l' je to rijaliti ili njena osećanja i šta se tu dešava, zato sam posumnjao da ga i dalje voli. Ako vas povredi priča o bivšem, to govori da tu nisu čista posla. Ja sam bio skroz iskren u našem odnosu, nije mi bilo lako da se nosim sa njenim stanjima sa terapijama, ali uopšte se ne kajem zbog veze sa Lunom."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>