Region

Svet

Anabela: Daj Bože da Luna prođe dobro kao Anastasija sa pesmom!

Kao najveća podrška svojoj ćerki Luni Đogani koja je stigla do samog kraja finala, Anabela je pre samog početka završne večeri izjavila kako veruje u sud gledalaca, te da će vreme pokazati sve.

Anabela: Daj Bože da Luna prođe dobro kao Anastasija sa pesmom! Screenshoot/Instagram



Lunina majka smatra da se Luna u ovoj sezoni bolje snašla, jer nije bila "grešnica". Smatra da je u ovoj sezoni sazrela, kao i da to treba da se ocenjuje.

Sa Gagijem se, Anabela je naglasila, neće pozdraviti, a otkrila je da su pesme za Lunu spremne i da će ući u studio kada bude poželela.

Obzirom na to da će Luna sarađivati sa muzičkim autorima Anastasije Ražnatović, mnogi pričaju kako Luna kopira Anastasiju.

- I Luna je iz muzičke porodice. Završila je školu u kojoj se glumi, peva, pleše. Odrasla je na sceni Pinka. Još pre dve-tri godine je izjavljivala da želi time da se bavi... Ali zašto da ne? Zašto ne bi kopirala Anastasiju? - konstatovala je Anabela.

- Anstasija je jedna divna devojka, mlada, koja baš onako ostavlja lep utisak sa svojom muzičkom karijerom i pojavom. Što da ne? Daj Bože da Luna prođe kao Anastasija ovako dobro sa pesmom - rekla je Anabela.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>