Region

Svet

Rajko Dujmić završio u zatvoru. Tukao suprugu! Ničeg se ne seća!

Rajko Dujmić (64), muzičar i jedan od osnivača grupe ‘Novi fosili’, ponovno je završio u zatvoru. Tukao je suprugu, mrtav pijan i kaže ničeg se ne seća!

Rajko Dujmić završio u zatvoru. Tukao suprugu! Ničeg se ne seća! Screenshoot/YoutubeRajka Dujmića je policiji prijavila supruga, tvrdeći da joj je pretio i da ju je udario. On je pak navodno tvrdio kako se čitavoga događaja uopšte ne seća i da je bio pijan.

Policija ga je prijavila zbog prijetnji, a istražni sudija zagrebačkoga Županijskoga suda mu je odredio zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela. Naime, Dujmiću ovo inače nije prvi ovakav događaj u kojemu je bio prijavljen zbog napada na suprugu, međutim u ranijem postupku je bio pravosažno oslobođen. Naime, pre četiri godine, septembar 2015. bio pritvoren u Remetincu gotovo zbog iste stvari.

I pored svih događaja Dujmić i njegova supruga Snježana koji su u braku već više od tri decenije su nakon događaja iz 2015. godine nastavili zajednički život te se činilo da je bračni par uplovio u mirne vode.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>