Style

Ljubav

BIK teško daje srce ali kada to uradi, njegova ljubav je večna!

Ono sto je najveća istina od svih je to da on nije nimalo hladan iako tako deluje, već je jednostavno osoba koja obraća mnogo pažnje na svaku sitnicu i dobro pazi kome veruje i kome svoje srce poklanja. Bik teško daje srce ali kada to uradi, njegova ljubav je večna!

BIK teško daje srce ali kada to uradi, njegova ljubav je večna! Svet Plus



Ono što se za bika uvek kaze je da je osoba koja je iskrena  i na tome mu često zameraju jer kaže uvek ono što mu je na umu, nezavisno o tome što zna da će mu mnogi na tome zameriti. Osoba je koja je svesna sebe i neko ko ne dozvoljava da se drugi igraju sa njim, ali u svemu tome će gledati da uvek pomogne onima do kojih mu je stalo. Da bude tu za njih, ali i da ne odbije pomoći ljudima koje prosto ne poznaje, a vidi da im pomoć  treba. 

Ono što se takođe može reći za osobu rođenu u znaku bika je to da je divan kada je o ljubavi reč jer sve dok ima emocije prema jednoj osobi on nikome nece dozvoliti da mu se priblizi bas zato sto je iskren uvek i sto pokusava da se izbori da dobije ono sto zeli. 

Kod njega ne postoje utehe, ni ulazak u neku drugu vezu kako bi prošlost zaboravio. Sve dok u njegovom srcu postoji jedna osoba, niko ga drugi neće zanimati i to je nesto što je prosto za svaku pohvalu. Bikovi su verni i odani uvek i u svakom odnosu, a u ljubavi posebno ali isto to očekuju i od njihovog partnera. Kada im je stalo učiniće i ono sto je nemoguće da usreće osobu sa kojom su ali će isto to očekivati i od nje. Veoma lako izgube veru u sve, ali ono sto je najveća istina jeste da ma koliko ih zivot mučio jedan bik nikad neće postati loš čovek.

Bik kao prijatelj je osoba kakvu samo možete poželeti kraj sebe. On će za voljene ljude biti u stanju da učini baš sve tako da je svaka tajna koja se biku poveri strogo čuvana.

Sa druge strane moramo da kažemo da se on retko kome poverava. Pazi sta radi, i kome veruje, ali i kome svoje srce poklanja.Možda se nekima čini da je on previše obziran  i pazljiv ali je zapravo najveća istina da on samo ne želi da dozvoli da se razocara i da svoje srce poveri onima koji ne samo da ne umeju da ga cene vec prosto koji će mu zabiti noz u lepđa.

Jedno je sigurno, a to je da bik teško nekome svoje srce daje, ali kada to učini onda je to ljubav koja će prosto  trajati večno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>