Region

Svet

Darko Lazić tvrdi da je Ana Sević kriva što nije bio na rođendanu ćerke!

Darko Lazić nedavno se nije pojavio na proslavi rođendana ćerke Lorene, koju je organizovala njegova bivša žena i koleginica. Ovo je mnoge iznenadilo! Sada je pevač rešio da otkrije više detalja o tome. Darko Lazić tvrdi da je Ana Sević kriva što nije bio na rođendanu ćerke!

Darko Lazić tvrdi da je Ana Sević kriva što nije bio na rođendanu ćerke! Screenshoot/InstagramRođendanu ćerke Lorene, koju ima iz braka sa Anom Sević, Darko Lazić nije prisustvovao, a za to je, kako kaže, kriva njegova bivša žena.

"To je moja bivša žena sve lepo namontirala. Da me pljuju novinari. Trebalo je da pravimo rođendan Loreni krajem juna, s tim što sam ja rekao da to ne bude vikend, jer je vrlo moguće da ću raditi. I kad se saznalo da radim, zakazao se rođendan i nije moglo da se pomeri. Uostalom, neću ništa da pričam, to je njena stvar, svi znamo..."- naveo je Darko Lazić za Telegraf i naglasio:

"Ja ću svom detetu napraviti rođendan kada stvarno i jeste, 10. jula, u igraonici i ovde, tako da ću sve to obeležiti kako treba!"
 

Darko Lazić svojom izjavom mnoge izrevoltirao! Smatraju da je odvratno!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf


>