Zadruga

Parovi

Miljana Kulić pozvala Darka Lazića da peva na rođendanu njenog sina!

Miljana Kulić nedavno je napustila rijaliti "Zadruga 2", pa je uveliko počela sa pripremama rođendana sina Željka. Ona je pozvala Darka Lazića da peva na prvom rođendanu njenog sina!

Miljana Kulić pozvala Darka Lazića da peva na rođendanu njenog sina! Screenshoot/Instagram



Bivša zadrugarka za Srpski telegraf otkrila je da je pozvala folk zvezdu Darka Lazića da peva na proslavi njenog naslednika. Kako Kulićeva kaže, ništa je ne bi više usrećilo nego da se pevač kojeg toliko voli pojavi i uveliča slavlje.

- Pozvala sam Darka da mu čestitam rođenje sina i lepo smo se ispričali, baš mi je drago zbog njega. Dugo smo pričali, pa sam ga pitala i da peva na prvom rođendanu mog sina Željka. Rekao mi je da će vrlo rado prihvatiti samo da vidi sa njegovim menadžerom da li je tog dana slobodan, jer je ugovorio dosta tezgi koje mora da odradi - rekla je Miljana i dodala da je preostalo da sa Darkovim menadžerom dogovori datum.

- Drago mi je da se oporavio od svega što mu se desilo jer, kad sam čula za nesreću koja mu se dogodila, bilo mi je jako teško. Pričala sam i u rijalitiju da sam nekako predosetila tako nešto, čak sam i njegove pesme pevala tog dana. Ostalo je još da se čujemo da vidimo da li ćemo se uklopiti s vremenom. Svakako ćemo se mi još čuti oko svega - otkrila nam je Kulićeva, a onda se osvrnula na dešavanja u rijalitiju "Zadruga".

- Ono što se dešava oko Lune i Marka mi je jako smešno. Ona izgleda kao daska za peglanje, a to i jeste. Užasno je gledati kako je Marko Miljković koristi, a ona na to pristaje iako zna da je opet iskorišćena. Ona je glupa koliko je teška, i još više. Kad sam ja saznala da me neko koristi, odmah sam stavila tačku, a ona svesno pristaje na to drugi put. Meni nje čak više nije ni žao. Kada sam bila sa njom dobra, bilo je to iz sažaljenja, ali ona je nezahvalna.

Potom je oplela po Lepom Mići.

- Ono što je on izgovorio mojoj majci i meni je strašno. To mu nikada oprostiti neću. Mića je jedna drtina matora koja ide iz rijalitija u rijaliti i vaćari mlade devojke. Onakav rečnik i ponašanje ne priliči jednom starcu od 70 godina, ja sam samo zamislila kako se osećaju ljudi koji imaju bake i deke njegovih godina i koliko bi ih bilo sramota da tako gledaju svoje najbliže - rekla je vidno revoltirana Kulićeva i otkrila svog favorita u drugoj sezoni "Zadruge".

- Iskreno bih volela da u pobedi Stanija Dobrojević. Moja majka i ja smo bile sa njom najbolje i uvek je bila korektna prema nama. Ona je jedna vrlo iskrena i dobra osoba. Pozvaću sve koji bi glasali za mene i moju mamu da glasaju za nju. Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek. Nismo se previše družile, ali smo se poštovale i volele. Nju su dosta puta i napadali zbog nas, posebno onaj štakor matori, kome ni ime neću više da pomenem, svi znaju na koga mislim - zaključila je Miljana.

Kontaktirali smo sa Darkom Lazićem kako bismo proverili Miljanine tvrdnje povodom rođendanske žurke njenog sina i toga da će Darko Lazić pevati, a on nam je potvrdio da ga je rijaliti-zvezda zvala.

- Rekao sam Miljani da ću pevati ukoliko se uskladimo sa vremenom, ali ona insistira da ja pevam, tako da ćemo videti - rekao je folker.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>