Zadruga

Parovi

Zadruga 2 izbacivanje: Toma Panić napustio rijaliti pa ispljuvao Miljkovića! (VIDEO)

Izbacivanje! Toma Panić je napustio rijaliti "Zadruga 2" pa ispljuvao Marka Miljkovića! On je težak folirant i glumac, ne voli Lunu Đogani, smatra bivši zadrugar o svom doskorašnjem cimeru.

Zadruga 2 izbacivanje: Toma Panić napustio rijaliti pa ispljuvao Miljkovića! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeOdnos koji je svakako ostao enigma je komunikacija Tome Panića i Marka Miljkovića. Podsetimo, oni su bili dobri prijatelji, kako Panić tvrdi, iz noćnog života. Međutim, to je prekinula Luna Đogani, budući da je Toma priznao emocije prema blogerki, a onda se ona upustila u vezu sa Markom, što je povredilo Panića.

"Bilo je pitanje da Luna i Marko foliraju i sve to... Eto, u finale će ući ti glumci, da li je loše odglumila Luna, videćemo sve. Mi smo bili prijatelji, ali sam video kako gleda na mene. Pričam sa Mićom, da li se on šali, šta radi"- tvrdio je Panić.

"Mi smo se družili i uživali u noćnom životu, izlazili smo i ja znam kakav je on inače. Mislio sam da mi je prijatelj. On mi je rekao i pre ulaska da je sve ovo igra. Ne znam šta on oseća, ali vidim da nisam jedini koji ponižava devojke. I on ima tu neku crtu i on to radi isto. Ali sa druge strane, ne mogu ja da tvrdim za njegova osećanja" - dodao je Toma.

Da li ti Marko deluje zaljubljeno, kao tvoj nekadašnji prijatelj? - upitala je Dušica Jakovljević Tomu.

"On i ja kad smo se družili, sve može, bilo šta... Sa druge strane, ja njega nikada nisam video zaljubljenog, on nije iskren. On je težak folirant i glumac. Da li je on Marko iz Zadruge 1 ili 2? Isto tako i ja" - zaključio je Panić.
 

Marijana Zonjić se gorko pokajala zbog se*sa u rijalitiju Zadruga 2! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>