Zadruga

Parovi

Izbacivanje! Eleonora skovala plan sa Vladimirom Tomovićem! (VIDEO)

Izbacivanje! Eleonora Miljković priznala da je skovala plan sa Vladimirom Tomovićem, pa se setila bivšeg dečka! Za njega je govorila da ju je tukao.

Izbacivanje! Eleonora skovala plan sa Vladimirom Tomovićem! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeEleonora Miljković gostujući u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, nakon izbacivanja iz Zadruge, priznala je da je skovala dogovor sa Vladimirom Tomovićem, ali detalje nije želela da iznese pred kamerama.

"On i ja smo se nešto dogovorili. Nema potrebe to da se iznosi, ništa strašno. Meni je svejedno. Ne želim da me spajaju sa njim. Ja njega poštujem kao čoveka. Čuli smo se, ali se nismo videli. Ja znam šta smo tačno pričali i ne treba meni odobrenje da iznosim šta smo pričali" - rekla je Miljkovićeva.

Ova sada već bivša učesnica rijalitija "Zadruga 2", komentarisala je i svog nekadašnjeg dečka, za kog je ranije govorila da ju je fizički maltretirao. Novinar u studiju upitao je Eleonoru da li smatra da je njen nekadašnji momak želeo da ona iznese u javnost ovu informaciju:

"Očigledno je želeo čim je izneo u javnost da ima novu devojku. Eto, uspeo je da uhvati devojku posle te izjave."
 

Zadruga 2 izbacivanje: Toma Panić napustio rijaliti pa ispljuvao Miljkovića! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>