Zadruga

Parovi

Aleksandra Subotić dobila posao u Dubaiu. Dete će joj biti kod dede!

Aleksandra Subotić ne mora da brine o egzistenciji posle finala rijalitija "Zadruga 2", jer joj je prijatelj ugovorio vrlo unosan posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Dobila je posao u Dubaiu. Dete će joj biti kod dede jer više voli da provodi vreme sa njim.

Aleksandra Subotić dobila posao u Dubaiu. Dete će joj biti kod dede! Screenshoot/InstagramAleksandra Subotić će, prema saznanjima beogradskih medija, već od sredine jula biti angažovana u jednom luksuznom hotelu u Dubaiju kao hostesa. Za ovaj posao Aleksandra će dobijati pozamašne svote novca, u zavisnosti od toga koliko će biti posvećena poslu. Otprilike, za veče će moći da zaradi i do 1.000 evra.

- Aleksandra će biti oduševljena kad čuje za ovaj angažman, jer je to nešto u čemu se ona dobro snalazi i ima iskustva. Inače su devojke iz Srbije u Dubaiju veoma cenjene i dosta tražene. Njen posao biće da kao hostesa dočekuje goste - uglavnom bogate biznismene iz celog sveta, da im pravi društvo dok borave u hotelu, da im bude na usluzi i da u saradnji s menadžmentom rešava svaki njihov problem ili nedoumicu. Znam neke devojke koje to isto rade i zarade i po hiljadu evra za veče, ali nemaju uvek posla jer ih dosta ima, konkurencija je velika - kaže izvor blizak Aleksandri.

Aleksandra će kao i do sada maloletnu ćerku poveriti na čuvanje svom ocu Karađorđu:

- Devojčica se već navikla na dedu i više voli da provodi vreme s njim nego sa Aleksandrom, tako da neće biti problema s te strane da ona ode u Dubai. Mislim da Karađorđe još nije upoznat s tim, ali ona će mu reći čim izađe iz rijalitija - kaže izvor i dodaje da Aleksandra ipak neće sav novac zadržati za sebe.

- Naravno da će deo novca slati Karađorđu jer on brine o njenoj ćerki. Ostatak će ona zadržati za sebe, a 20 odsto zarade dužna je da preda agentu preko kojeg je angažovana na tom poslu. Mislim da će mesečno zarađivati oko 10.000 evra - završava izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>