Region

Svet

Darko Lazić svojom izjavom mnoge izrevoltirao! Smatraju da je odvratno!

Nedavno je dobio sina Alekseja, a kako je pun utisaka posle porođaja verenice Marine priznao, i sam osećaj je poseban. Pevač Darko Lazić svojom izjavom mnoge izrevoltirao! Neki misle da je napravio lapsus, a neki da je to što je rekao, odvratno!

Darko Lazić svojom izjavom mnoge izrevoltirao! Smatraju da je odvratno! Screenshoot/Instagram



Mnogi su bili izrevoltirani njegovom izjavom da je ćerka lepa vest, a sin "nešto posebno", pa su se oglasile i njegove kolege sa estrade. Prva je svoje mišljenje dala Goca Božinovska.

"Pitaću ga za 50 godina! Ne kažu džabe u našem narodu "Blago majci koja ima ćerku". Ja imam dve ćerke i sina, i želela sam muško, ali kažem vam - ćerka je ćerka. Iz svog iskustva kažem, ipak ćerka više vodi brigu o majci. Evo, i ja sada tako. Moja majka je dementna pa će naredna dva meseca provesti sa mnom, ipak ćerka bolje pazi"- kaže Goca Božinovska.

"To je opipljiva tema, ali što se mene tiče deca se ne dele. Muško ili žensko - to treba da bude isto za roditelje, barem je meni tako"- poručila je Snežana Đurišić.

"Muškarci, 90 posto njih želi sina, to je jednostavno tako. Videće kad bude stariji da nije tako. Ja imam dva sina, unuka mi ima 12 godina i po njoj već vidim da je brižnija, pažljivija. Takve su devojčice, brižne i pažljive. Meni je moja majka jednom prilikom rekla da me žali, jer nemam ćerku koja će brinuti o meni kao ja o njoj"- u dahu je rekla Zlata Petrović.

"Svakom roditelju, normalnom čoveku, treba da bude svejedno. Dete je dete, pa sad da li je muško ili žensko. To što je rekao zvuči baš odvratno, ali pretpostavljam da nije tako mislio, u trenutku nije razmišljao i napravio je lapsus. Generalno, svaki čovek koji je normalan neće gledati na pol deteta"- poručila je uvek iskrena Goca Tržan.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>