Zadruga

Parovi

Miljana Kulić ima novog dečka! Sposoban, radan, vredan i ima 38 godina!

Nišlijka otkrila sve detalje nove ljubavi... U odnosu na Ivana Marinkovića i Lazara Čolića on je avion, kaže ona. Miljana Kulić ima novog dečka! Sposoban, radan, vredan i ima 38 godina!

Miljana Kulić ima novog dečka! Sposoban, radan, vredan i ima 38 godina! Screenshoot/InstagramMiljana Kulić je konačno otkrila da je okrenula novi list u životu i ispričala o novom izabraniku.

"Našla sam momka. Zove se Mihajlo i lepo mi je sa njim. On u avgustu puni 38 godina, sposoban je, radan, vredan i dobar čovek. Upoznala sam ga kada sam sa Željkom otišla u jedan kafić. Družili smo se četiri dana, a petog smo se smuvali. Da ne ureknem, za sada je divan. Voli Željka i pažljiv je. Nekada prespavamo kod njega ili on kod nas. Još uvek nismo imali seks i nećemo ga imati dok se ne upoznamo dobro"- ispričala je Kulićeva, a onda otkrila kako on izgleda.

"Fenomenalno izgleda! U odnosu na Zolu i Marinković, on je avion! Po karakteru je sličan Vladimiru Tomoviću, ali je i od njega 20 puta bolji frajer, blesav je kao ja. Ne voli medije, pa ga nisam pokazala javnosti"- priznala je rijaliti igračica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>