Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Besna supruga išamarala Anu Korać!

Besna supruga crnogorskog biznismena išamarala učesnicu rijalitija "Zadruga 2" Anu Korać, nasred ulice! Neće ona mog muža da odvaja od porodice i muze ga za pare! Biljana Dragojević se više ne raspituje jer se plaši da ne sazna nešto još gore od onoga što već zna.

Zadruga 2: Besna supruga išamarala Anu Korać! Screenshoot/YoutubeAna Korać je jedna od najintrigantnijih učesnica ove sezone rijalitija Zadruga. Našla se u žiži javnosti kada je započela vezu sa zauzetim dečkom, Davidom Dragojevićem, a vremenom su se otkrile mračne tajne iz prošlosti Koraćeve. Oglašavali su se mnogi i iznosili razne tvrdnje i činjenice, a ovoga puta se oglasila supruga bogatog crnogorskog biznismena, sa kojim je zadrugarka bila u vezi.

Naime, od Davida Dragojevića krije batine koje je navodno dobila u Crnoj Gori od žene ljubavnika, biznismena iz Kotora, pišu beogradski mediji.

- Jeste, bila sam ogorčena kada sam saznala da se švaleriše sa mojim mužem - izjavila je supruga bogatog crnogorskog biznismena.

- Pronašla sam Anu i nasred ulice joj udarila nekoliko šamara. Pa neće ona mog muža da odvaja od porodice i muze ga za pare! - rekao je suprug bogatog Crnogorca.

- Čula sam priče da je bila sa kriminalcima iz Crne Gore koji su oženjeni, ne znam tačno da li su svi iz Kotora, svašta sam čula, svašta sam čula, ali ne smem da se raspitujem, plašim se da ne saznam nešto još gore. Pa znaju svi da Ana ima sponzore koji su joj kupovali sve i svašta, čitala sam poruke i videla audio-zapise kako traži novac i poklone  -rekla je Biljana Dragojević, Davidova majka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet


>