Style

Ljubav

Mesečni horoskop za jul 2019. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš mesečni horoskop za jul 2019. godine na portalu Svet Plus.

Mesečni horoskop za jul 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Mars, vaš vladar će 2. jula ući u znak Lava i pokrenuće vašu motivaciju i energiju ka aktivnostima koje volite da obavljate u svom poslu. Uspećete da spojite zabavno i prijatno sa korisnim. Uspeh vas očekuje u poslovima koji su povezani sa oblastima zabave, sporta i rekreacije. Venera će 3. jula ući u znak Raka i u prvoj polovini meseca će vam doneti više uspeha u svemu što je povezano sa nabavkom osnovnih sredstava i sirovina za rad, u dovršavanju planiranih obaveza na vreme i privući će vam više klijenata ako se bavite privatnim poslom. Merkur će krenuti retrogradno 8. jula u znaku Lava, što će vas usporiti u razvoju projekata povezanih sa kreativnim oblastima koje ste nedavno započeli. Bićete nedovoljno organizovani i skloni da pravite propuste koje ćete trebati da ispravljate. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Marsom će vam omogućiti da pokrenete jedan projekat čiji start kasni zbog nepovoljnih okolnosti. Opozicija Sunce sa Saturnom doneće vam nesuglasice i ozbiljne teškoće sa nadređenima zbog rokova koji će kasniti zbog neorganizovanosti.

Mars će praviti kvadrat sa Uranom 11. jula i upozorava vas da u tom periodu ne ulazite ni u kakve rizične poslove i finansijska ulaganja. Na polju novca će iskrsnuti neočekivane teškoće i troškovi. Najvažnije je da se usmerite na rešavanje zaostalih rokova. U tome ćete moći da se oslonite na svoj osećaj za saradnju i nalaženje efikasnih rešenja. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Raka i uspećete ono što je najvažnije da dovršite i izbegnete gubitke i nezadovoljstvo klijenata. U trećoj dekadi jula Sunce i Venera će ući u znak Lava i doneće vam napredak u poslovima u kojima je potrebno da budete kreativni. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke kroz poslove povezane sa inostranstvom.

Nezaposleni Ovnovi će biti u prilici da dobiju posao u oblastima zabave i ugostiteljstva. Naročito će vam biti lako da nađete honorarni ili sezonski posao.
 

Mesečni - ljubavni horoskop za jul 2019. godine!


Bik 21.4.-21.5.

Mars će 2. jula ući u znak Lava, što će vas pokrenuti da se angažujete oko svega što je pri kraju i što možete dovršiti. Najveći deo svojih obaveza ćete uspeti da obavite na vreme, a jednu koja će vam doneti ekstra zaradu ćete imati dovršeno i isporučenu naručiocu pre dogovorenog roka. To će vam ostaviti dovoljno prostora da pokrenete jedan nov i dugoročni projekat. Venera će ući u znak Raka 3. jula i otvoriće novo poglavlje u pregovorima oko novih poslovnih poduhvata i priliku da sklopite bar jedan profitabilan ugovor. Vaš nastup prema sagovornicima će biti na visini zadatka i doneće vam pozitivne poene. Imaćete dobar osećaj kako da predstavite vašu ponudu. Merkur će krenuti retrogradno 8. jula, što će vas usporiti u završnom delu aktuelnih radnih zadataka. Na neke faze rada ćete morati da se vraćate kako biste ispravili greške. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom. Pripazite na odnose sa nadređenima jer ćete biti skloni da nailazite na neočekivane zahteve sa njihove strane koji će biti u sukobu sa vašim metodama rada. To će dovesti do nesuglasica.

Druga dekada jula vam nije pogodna za poslovna putovanja. Na teškoće ćete nailaziti u poslovima koji su povezani sa uvozom i trgovinom robom iz inostranstva. Neke poslovne ugovore ćete raskinuti zbog finansijskih gubitaka. Merkur će se 19. jula vratiti retrogradno u znak Raka, što će neke pregovore dovesti na početak. Kako će u trećoj dekadi Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom, uspećete da okrenete situaciju u svoju korist i pokrenete nove radne zadatke u željenom pravcu. Sunce i Venera će ući u znak Lava i doneće vam uspeh i uvećanu zaradu kroz oblasti energetike i dizajna. Marsov trigon sa Jupiterom uvećaće vaš saldo na računu jer ćete naplatiti zaostala dugovanja. 

Nezaposleni Bikovi će imati najviše mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima komunikacija i saobraćaja. Naročito ako ste po profesiji vozač, dobićete stalno zaposlenje.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Mars će na početku jula ući u znak Lava i vaše polje komunikacija i trgovine. Pojačaćete napore u pokretanju poslovnih pregovora. Na vaše sagovornike ćete ostaviti snažan utisak i to će vam doneti uspeh. Na polju trgovine i saobraćaja će vaše radne veštine doći do pojačanog izražaja i dobićete od naređenih nova zaduženja koja će vas postaviti na bolje pozicije. Venera će 3. jula ući u znak Raka i vaše polje finansija. To će vam doneti bolji osećaj za ulaganja i privlačenje bolje zarade. Pojačaće se vaš osećaj za potrebe tržišta i vaših klijenata, pa ćete sastaviti ponude koje će imati dobar odziv i koje će vam doneti dobitke. Vaš vladar Merkur će 8. jula krenuti retrogradno, što će vam doneti nesporazume u komunikaciji. Pripazite na važne sastanke i dogovore jer će vam se dešavati kašnjenja i odlaganja. Može vam se dogoditi da zaturite važne dokumente, a mogući su i kvarovi sredstava za rad i komunikaciju. Budite pažljivi i u saobraćaju jer ćete i na tom polju nailaziti na teškoće. Izbegavajte velike finansijske transakcije. Bilo bi dobro ne ulazite u veće troškove i dugove.

Mars će u drugoj dekadi jula praviti kvadrat sa Uranom. Nailazićete na neočekivane smetnje koje će vas ometati u realizaciji planiranih ciljeva. Uzrok će biti u spletkama nekoga sa strane, moguće i konkurencije. U svakom slučaju, pripazite se tajnih neprijatelja koji vam mogu praviti štetu. To ćete najviše osetiti na finansijskom polju. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Raka i u trećoj dekadi jula će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom. To će vam omogućiti da prevaziđete finansijske teškoće i da pokrenete projekte koji su kasnili zbog nedostatka sredstava. Trigon Marsa sa Jupiterom doneće vam uspeh u javnosti i sklapanje novog ugovora koji će se pokazati kao dobitna kombinacija.

Nezaposleni Blizanci će dobiti ponudu za posao u oblastima komunikacija, javnosti, pravnih oblasti i trgovine. Bićete u mogućnosti i da radite honorarno u oblasti marketinga.


 

Otac kolac i majka paćenica!



Rak 22.6. - 22.7.

Mars na početku jula ulazi u znak Lava i vaše polje novca. To vam donosi više angažovanja oko privlačenja investitora. Svoju energiju ćete usmeriti na sređivanje vaših finansija, kako biste mogli da održite korak u finansiranju razvoja važnih i dugoročnih projekata. Venera će ući u vaš znak 3. jula i donosi vam više uspeha u ličnim nastupima. Imaćete osećaj kako da istaknete sebe. To ćete činiti tako što ćete naročitog računa povesti o svom izgledu i kulturnom i prijatnom nastupu na poslovnim prezentacijama, sastancima i u kontaktu sa klijentima. To će vam doneti uspeh u poslovima koji su vezani za rukovođenje, lepotu i proizvodnju i trgovinu prestižnim prehrambenim proizvodima, ako što su čokolade, bombonjere i ostale poslastice. Merkur će 8. jula krenuti retrogradno i doneće vam zastoje i kašnjenja u finansijskim transakcijama. To će vam oduzeti dodatno vremena i snage jer ćete morati da se usklađujete sa poslovnim partnerima i klijentima. Očekuju vas dodatni pregovori u vezi prevazilaženja teškoća gde ćete morati da učinite ustupke koji će umanjiti vašu zaradu.

Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom. To će vam doneti neočekivane nesuglasice sa važnim saradnicima, kao i u poslovanju sa društvenim institucijama. Ovo će opet biti povezano sa finansijskim teškoćama. Druga dekada jula će vam biti ispunjena traganjem za rešenjima oko prevazilaženja zastoja i oko nalaženja kompromisnih rešenja sa nekolicinom poslovnih partnera, gde će doći do razilaženja u interesima oko zajedničkih projekata. Uspećete da nađete adekvatno rešenje zahvaljujući konjunkciji retrogradnog Merkura sa Suncem i Venerom u trećoj dekadi jula. Uspećete da pokrenete projekte koji su bili u zastoju. Profit ćete uvećati kroz ponude na polju poslovnih usluga koje će privući nove korisnike.

Nezaposleni Rakovi će zahvaljujući praktičnim idejama dobiti stalan posao u oblastima servisnih usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni posao zahvaljujući subvencijama.


Lav 23.7.- 22.8.

Mars na početku jula ulazi u vaš znak i utiče na poboljšanje vašeg ličnog nastupa na poslu. Vaš autoritet u okviru vaše profesije, kao i u na širem poslovnom polju će biti uvećan i ostvarićete više uspeha ako se bavite oblastima menadžmenta ili ako ste na nekom od rukovodećih položaja. Venera će 3. jula ući u znak Raka i omogućiće vam da se posvetite prioritetnim zadacima. Prestaćete da se bavite raznim sporednim sitnicama. Više ćete vremena provoditi iza zatvorenih vrata u rešavanju unutrašnjih stvari u okviru firme u kojoj radite. Postići ćete uspeh u tajnim pregovorima kao i u poslovima koji su povezani sa pružanjem pomoći i nege drugima. Merkur će 8. jula krenuti retrogradno. Vreme je da poradite na svom ličnom nastupu, izgledu i komunikaciji kako biste ostvarili bolje poslovne kontakte i uspeli da se nametnete u svojoj oblasti kao istinski autoritet. Pratiće vas nesporazumi, propusti i bićete na meti kritika dok Merkur bude retrogradan. Kvadrat Marsa sa Uranom donosi vam sukobe sa nadređenima. Donosićete nepromišljene odluke.

Druga dekada jula biće naporna i zahtevaće od vas da budete spremni na kompromise. Sunce i Venera će praviti opozicije sa Saturnom i Plutonom, što će vam doneti teškoće na polju usluga, a bićete ometani i od strane osoba koje će vam raditi iza leđa. Izbegavajte kontakte sa osobama koje se bave nelegalnim aktivnostima i proverite dobro kredibilitet preduzeća i ljudi sa kojima ulazite u poslovne odnose. Merkur će se 19. jula vratiti retrogradno u znak Raka, pa ćete imati bolji uvid u aktivnosti vaše konkurencije. Merkur će u trećoj dekadi jula praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom. Ispravićete propuste i uspećete da ostvarite očekivanu zaradu. Uspeh vas očekuje u oblastima zabave i ugostiteljstva.

Nezaposleni Lavovi će zahvaljujući konkursima za kreativne projekte dobiti stalni radni odnos ili dugoročni ugovor sa poslodavcem. Sezonske poslove ćete lako nalaziti.


Devica 23.8. - 22.9.

Mars na početku jula ulazi u znak Lava i upozorava vas da ćete biti izloženi spletkama od strane osoba koje žele da steknu ličnu korist na vašu štetu. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenima jer biste u slučaju nekog sukoba sa njima mogli biti bez objašnjenja udaljeni sa projekta na kojem radite. Potrebno je da svoju energiju uložite u pregovore iz zatvorenih vrata. Uspeh vas očekuje i u oblastima medicine i uopšte u svemu što je povezano sa pružanjem pomoći osobama u nevolji. Venera će 3. jula ući u znak Raka i doneće vam mogućnost da poboljšate odnose sa saradnicima ali će to od vas zahtevati i nepopularne mere. Sa nekim osobama će doći do prekida saradnje. Merkur će 8. jula krenuti retrogradno. Teškoće na koje ćete nailaziti u komunikaciji sa kolegama, poslovnim partnerima i saradnicima, kao i kašnjenja u obavljanju planiranih radnih zadataka, navešće vas da se ozbiljno pozabavite spletkama kojima ste okruženi od strane nedobronamernih osoba. Kvadrat Marsa sa Uranom dovešće do neočekivanog otkazivanja stručne podrške od strane jednog važnog saradnika.

Sunce i Venera će praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom u drugoj dekadi jula. Izbegavajte da ulazite u rizične poslove i ulaganja jer biste mogli da se nađete na gubitku. Jednu dugogodišnju saradnju ćete prekinuti zbog razilaska u interesima. Merkur će se retrogradno vratiti u znak Raka, što će vam omogućiti da započnete jedan zajednički projekat koji je duže vreme bio odlagan. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem i Venerom doneće vam uspeh u poslovanju sa osobama na visokom poslovnom i društvenom položaju i finansijsku podršku od strane nadležnih institucija. Trigon Marsa sa Jupiterom omogućiće vam da sve dovršite u predviđenom roku i ostvarite višu zaradu od očekivane.

Nezaposlene Device će imati pogodnu mogućnost za zaposlenje u oblastima zdravstva. Bićete u mogućnosti da se zaposlite i u administraciji i kao službenik na šalteru ili blagajni.


Vaga 23.9. - 22.10.

Mars na početku jula ulazi u znak Lava. Bićete motivisani da intenzivirate svoje napore kako biste poboljšali saradničke odnose i rešili teškoće koje postoje na tom polju. Najviše ćete se angažovati oko uspostavljanja bolje saradnje sa vašim dobavljačima. Venera će 3. jula ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere. Očekuje vas uspeh u poljima prehrambene industrije, trgovini nekretninama, umetničkim delima, kao i nameštajem. Merkur će krenuti retrogradno 8. jula i dovešće do zastoja u bilo kom vidu timskog rada. Sa saradnicima ćete ulaziti u nesporazume i zajednički projekti će kasniti. Dešavaće vam se propusti i greške koje ćete trebati da ispravljate. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do teškoća na polju platnog prometa. Naići ćete na neočekivane troškove koji će dovesti do promena u planiranim aktivnostima. U drugoj dekadi jula će Sunce i Venera praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom. Mogući su prekidi nekih projekata zbog nedostatka sredstava. Kasnićete sa rokovima što će dovesti do pritisaka i konflikata od strane nadređenih.

Merkur će se 19. jula retrogradno vratiti u znak Raka i bićete u mogućnosti da se posvetite rešavanju propusta i zastoja. U trećoj dekadi jula Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom, što će vam omogućiti da razrešite neslaganja sa nadređenima i da pokrenete projekte koji su duže vreme odlagani. Poboljšaćete i vaše finansijsko stanje. Uspeh ćete ostvariti na poljima menadžmenta, građevinarstva i trgovine energetskim resursima. Krajem meseca će Mars praviti trigon sa Jupiterom. Uspećete da uspostavite odličnu koordinaciju sa saradnicima i to će vam pomoći da na vreme obavite najveći deo planiranih i ugovorenih obaveza. Venera će ući u znak Lava i doneće vam finansijske dobitke.

Nezaposlene Vage će uspeti da zahvaljujući svojim stručnim sposobnostima dobiju stalno zaposlenje jer će se pokazati kao najbolje na intervjuu za novi posao.



Škorpija 23.10.- 22.11.

Mars, vaš vladar, ulazi na početku jula u znak Lava i vaše polje posla i karijere. Usmerićete veliki deo svojih napora u ostvarivanje napretka u poslu. Nastojaćete da svojim rezultatima zaslužite unapređenje ili da istaknete svoje radne sposobnosti i autoritet. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite oblastima menadžmenta, industrijom ili sportom. Venera će 3. jula ući u znak Raka. Ovo vam sugeriše da bi vam bilo najbolje da odete na godišnji odmor. U slučaju da niste u mogućnosti da uzmete odmor, usmerite se na prikupljanje finansijske podrške za predstojeće projekte. Imaćete i pogodnosti za pregovore sa inostranim partnerima. Merkur će 8. jula krenuti retrogradno i usporiće vas u razvoju prioritetnih poslovnih planova. Bićete neorganizovani i nailazićete na teškoće u vidu nesporazuma sa kolegama, nadređenima, saradnicima i klijentima. Najviše teškoća ćete imati na polju komunikacije, na poslovnim sastancima gde nećete moći da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva i zbog toga ćete početak realizacije novih planova morati da odložite.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom, što će dovesti do prekida važnih dogovora i odlaganja poslovnih putovanja, a imaćete teškoća i prilikom dovršavanja pojedinih rokova. Sve to će nepovoljno uticati na vaše finansijsko stanje. Merkur će se 19. jula retrogradno vratiti u znak Lava i praviće u trećoj dekadi meseca retrogradnu konjunkciju sa Suncem i Venerom. Uspećete da postignete važne dogovore zahvaljujući vašoj veštini postizanja kompromisa. Krajem jula će Mars praviti trigon sa Jupiterom, što će vas činiti veštim u rešavanju finansijskih pitanja. Vaš osećaj za ulaganja i akcije na tom polju doneće vam zaradu znatno višu od očekivane.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju stalan posao u svojoj struci, kao i na onim poljima gde je potrebno da pokažu smisao za organizaciju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Mars na početku jula ulazi u znak Lava. Osećaćete potrebu za putovanjima i odmorom jer ste se u proteklom periodu umorili od pritisaka i rešavanja finansijskih problema. Svoje snage ćete usmeriti na usavršavanje svojih veština, kao i na poslove koji su povezani sa inostranstvom, transportom ili trgovinom robom iz inostranstva. Venera će 3. jula ući u znak Raka i vaše polje platnog prometa. Imaćete pojačan osećaj kako da rasporedite svoje prihode i rashode. Ako se bavite oblastima ekonomije, knjigovodstvom, bankarstvom i finansijama uopšte, imaćete dinamičan period koji će od vas zahtevati dosta snalažljivosti i prilagođavanja. Merkur će krenuti retrogradno 8. jula. Ako ste planirali odmor ili putovanje, to ćete trebati da odložite jer će iskrsnuti neodložne obaveze i novi rokovi. Nailazićete na nesporazume sa nadređenima i klijentima. Budite pažljivi i u saobraćaju jer će dolaziti do zastoja, posebno ako se bavite oblastima transporta. Kvadrat Marsa sa Uranom 11. jula doneće vam nepredviđene komplikacije na polju usluga, posebno ako ste serviser po zanimanju.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom. Ovo će dovesti do zastoja na polju novca i platnog prometa. Uplate koje očekujete će kasniti, nailazićete na uvećane troškove i na nedostatak neophodnih sredstava za dalju fazu razvoja važnih radnih zadataka. U odnosima sa nadređenima i klijentima ćete morati da pristanete na razne ustupke i kompromise. Treća dekada jula će vam biti uspešna. Merkur se retrogradno vraća u znak Raka i pravi konjunkciju sa Suncem i Venerom. Uspećete da izađete iz teškoća sa novcem i da pokrenete projekte koji su bili odloženi. Trigon Marsa sa Jupiterom doneće vam dobitke i uspeh na polju menadžmenta, a moguće je i unapređenje.

Nezaposleni Strelčevi će imati pogodne mogućnosti da se zaposle u oblastima saobraćaja, turizma i trgovine. Najviše mogućnosti za posao vas očekuje u sezonskim i honorarnim ponudama.


Jarac 22.12.- 19.1.

Mars na početku jula ulazi u znak Lava, zbog čega ćete trebati da svoju energiju uložite u rešavanje finansijskih pitanja i transakcija. Na ovom polju ćete imati mnogo toga da sređujete kako bi se vaši finansijski tokovi mogli efikasnije odvijati i kako biste mogli da ubrzate i poboljšate naplatu vaših potraživanja. Venera će 3. jula ući u znak Raka i doneće vam pogodnosti za sklapanje novih ugovora ali ćete pre toga proći kroz teške sastanke i pregovore, gde ćete trebati da nalazite načine za postizanje kompromisnih rešenja. Merkur će 8. jula krenuti retrogradno, što će dovesti do zastoja i teškoća na polju platnog prometa. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite oblastima komunikacija, saobraćaja, kao i bilo kojim zanimanjem koje je potencijalno opasno, kao što je rad sa hemijskim proizvodima, poljoprivrednim otrovima i slično. Mars će praviti kvadrat sa Uranom 11. jula i upozorava vas da izbegavate nepromišljene i nagle odluke u vezi troškova i ulaganja novca. Važno je da ne ulazite u bilo kakve poslovne i finansijske rizike, jer biste mogli da se nađete na gubitku.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti kvadrat sa Saturnom i Plutonom. U odnosima sa pojedinim poslovnim partnerima imaćete sukobe interesa zbog kojih se može dogoditi da raskinete neki od ugovora, a to bi vam nanelo štetu i gubitke. Potrudite se da nađete zajednički prihvatljivo rešenje. Merkur će se 19. jula vratiti retrogradno u znak Raka i tamo će praviti u trećoj dekadi meseca konjunkciju sa Suncem i Venerom. To će vam omogućiti da postignete dogovore tamo gde ste nailazili na neslaganja. Ostvarićete uspeh u oblastima javnosti, u pravnim poslovima i u oblasti menadžmenta. Trigon Marsa sa Jupiterom će vam doneti uvećanu zaradu krajem meseca zahvaljujući vašim veštim potezima.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju posao u javnom sektoru, kao i u oblastima ekonomije, knjigovodstva i pravnih delatnosti. Sezonski poslovi će vam biti dostupni.



Vodolija 20.1.- 19.2.

Mars će na početku jula ući u znak Lava i vaše polje javnosti i poslovnih partnerstava. Na tom polju ćete se potruditi da sklopite nove ugovore i da se probijete na polju javnosti. Biće vam potrebno dosta napora i strpljenja jer ćete se suočavati sa preprekama koje će vam staviti do znanja koliko ste sposobni da neke važne poslovne izgurate do kraja. Venera će 3. jula ući u znak Raka i doneće vam uspeh i napredak na polju usluga, posebno onih koje su vezane za lepotu kao što su frizerske, kozmetičke i krojačke usluga, ali isto tako ćete ostvariti uspeh ako se bavite prehranom i držite restoran ili poslastičarnicu.

erkur će 8. jula krenuti retrogradno. Nailazićete na zastoje u poslovima koje obavljate u saradnji sa poslovnim partnerima. Doći će do nesporazuma, neslaganja, teških razgovora, neuspelih sastanaka. Budite pažljivi u saobraćaju i razmeni informacija jer će i na tim poljima biti neorganizovani. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do iznenadnog kašnjenja i odlaganja važnih rokova. Zbog toga ćete imati gubitke i sukobe sa nadređenima.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom. Čuvajte se spletki osoba koje će pokušati da na nepošten način dođu do vašeg položaja. Bićete suočeni sa ozbiljnim tajnim neprijateljima i snažnom konkurencijom. Najviše smetnji ćete imati ako se bavite zdravstvom, građevinarstvom, energetskim resursima i servisnim uslugama. Sa radnim kolegama lako može da dođe do sukoba, kao i sa nadređenima. Merkur će se 19. jula retrogradno vratiti u znak Raka i tamo će praviti konjunkciju sa Suncem i Venerom. To će vam pomoći da se izvučete iz zamki i otkrijete ko vam ne želi dobro. Do kraja meseca ćete ostvariti novo partnerstvo i saradnju, što će vam doneti zaradu višu od očekivane.

Nezaposlene Vodolije će najviše izgleda za zaposlenje imati u oblastima trgovine, ugostiteljstva, zabave, kao i u sezonskim i honorarnim poslovima.


Ribe 20.2.- 20.3.

Mars na početku jula ulazi u znak Lava, gde će usmeriti vaše akcije u pokretanje novih ponuda na polju usluga. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite servisnim uslugama, mehanizacijom i energetskim resursima, kao i uslugama obezbeđenja. Venera će 3. jula ući u znak Raka i pojačaće vašu kreativnost. Doneće vam više uspeha na poljima zabave i ugostiteljstva. Merkur će 8. jula krenuti retrogradno, što će dovesti do neslaganja sa radnim kolegama, kašnjenja u realizaciji važnih dogovora, kao i do grešaka usled nedovoljne organizovanosti. Budite pažljivi i ako se bavite oblastima saobraćaja i komunikacija, posebno ako radite u službama za održavanje proizvoda i komunikaciju sa korisnicima, u raznim servisima automobila i bele tehnike, kao i ako ste zaposleni u velikim trgovačkim lancima. Nailazićete na nezadovoljne korisnike i na teškoće u obavljanju čak i onih jednostavnih, rutinskih radnih zadataka. Mars će 11. jula praviti kvadrat sa Uranom. Budite pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja i transporta jer su moguće nezgode koje vam mogu naneti gubitke.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi jula praviti kvadrat sa Saturnom i Plutonom. To će dovesti do raskida jedne saradnje zbog razilaska u interesima, a može da dođe i do problema u odnosima sa jednim dugogodišnjim saradnikom. Ako biste prekinuli saradnju koja vam je bila dobro razrađena i donosila dobitke, to bi vam nanelo štetu. Najbolje bi bilo da se potrudite da postignete kompromis oko onoga gde budete nailazili na neslaganja. Merkur će 19. jula da se vrati retrogradno u znak Raka i u trećoj dekadi meseca će praviti konjunkciju sa Suncem i Venerom. Pokrenućete nove projekte koji su duže vreme morali da budu odloženi. Ostvarićete uspeh u svemu što zahteva vaše kreativne veštine.

Nezaposlene Ribe će najviše uspeha imati u sezonskim i honorarnim poslovima, kao i u oblasti poslovnih usluga, najviše onih servisne vrste.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>