Zadruga

Parovi

ZADRUGOSKOP specijal - ljubavni parovi! Luna i Marko na klimavim nogama!

Čini se da im zvezde nisu naklonjene! ZADRUGOSKOP specijal - ljubavni parovi! Zodijak kaže: Veza Lune i Marka je na klimavim nogama, evo i zašto! 

ZADRUGOSKOP specijal - ljubavni parovi! Luna i Marko na klimavim nogama! Instagram



U prethodnim tekstovima u okviru specijala „Zadrugoskop“ analizirali smo ponašanje određenih zadrugara u Beloj kući i uporedili ga sa karakteristikama njihovih horoskopskih znakova. Ovoga puta nastavljamo u istom tonu, s tim što uvodimo i posebnu rubriku – "ljubavni parovi". U okviru nje ćemo pogledati šta astrolozi predviđaju kombinacijama dva znaka u vezi i kako se to ogleda u ponašanju parova u najgledanijem rijalitiju „Zadruga 2“.

Prvi par koji ćemo analizirati su Luna Đogani i Marko Miljković. Njihove svađe proteklih nekoliko dana potresaju velelepno imanje u Šimanovcima, a šta kaže zodijak, pročitaćete u nastavku. Luna je rođena 8. marta i njen znak su Ribe, dok Marko pripada znaku Strelca, kao osoba koja je rođena 30. novembra. Ribe su jedan od tri vodena znaka zodijaka, dok je Strelac vatreni, i već u samom startu dolazi do nekompabilnosti i neslaganja energija. Kako astrolozi kažu, da bi ovaj par uspeo, potrebno je dosta razumevanja i osluškivanja druge strane.

Početak veze između ova dva znaka je veoma strastven i zasniva se na seksualnoj privlačnosti i čestim intimnim odnosima, bez nekih dubljih emocija. Luna i Marko uplovili su u odnos u noći između 13. i 14. januara, kada je Veliki šef organizovao spektakularnu žurku povodom proslave Srpske Nove godine. Strasti su se nakon toga uzburkale, i naredni period nisu skidali ruke jedno sa drugog i uživali su u vrelim poljupcima i čestim intimnim odnosima i činilo se da je sve idealno. Međutim, brzo su počele da se pojavljuju i trzavice u njihovom odnosu, koju su se zbog nepoklapanja energija produbile. Jedan od većih problema nastao je, kako je navela blogerka, kada je Veliki šef doneo odluku da zabrani prekrivanje tuš kabina peškirima i ostavljanje bubica ispred vrata kada su parovi zajedno u toaletu, zbog toga što su Ana Korać i David Dragojević upravo koristili to kako bi vodili tajne razgovore. Kako su parovi vodili ljubav u kabinama, skrivajući se od kamera peškirima, ova odluka je mnoge zabrinula, pa tako i Lunu i Marka. Oni su odlučili da više ne vode ljubav zbog kamera, a to je dovelo do novih frustracija.

Kako su komunikacija i razumevanje ključan faktor za opstanak veze između ova dva znaka, kada ove dve stvari manjka, nastanu ozbiljni problemi. Ovo je, da se primetiti, slučaj i kod Đoganijeve i Miljkovića. Njihovi nesporazumi često nastanu zbog sitnica, pa se kasnije pretvore u burne svađe. Marko je čak u jednom razgovoru sa Rebekom Popović i Markom Petruševićem Petrućijem naveo kako on i Luna „ne govore istim jezikom“, te da je on njen skoro i dokučio, dok ona njegov nije uopšte.



Po astrolozima, Ribe su jedan od dva najemotivnija znaka i imaju velika očekivanja od svojih ljubavnih partnera. One traže srodnu dušu, koja će im istom jačinom uzvratiti osećanja. Strelčevi sa druge strane, kao vatreni znak važe za jako strastvene i avanturističke osobe, koje cene svoju slobodu, a njihova osećanja mogu biti jako promenljiva i prolazna, što smeta Ribama, jer se onda budi njihova nesigurnost. Luna ovo često i pokazuje. Naime, ona u sukobima sa Miljkovićem često optužuje svog dečka kako je hladan, ne pokazuje osećanja dovoljno, pa posumnja i u to da li je on sa njom iz ljubavi ili iz neke koristi. Zbog ovakvih stavova Riba, Strelčevi u vezama sa njima često steknu utisak da su zarobljeni, pa optužuju partnere da ih opterećuju i isrcpljuju.

Miljković veoma ceni svoju slobodu, što je pokazao svojim učešćem kako u prvoj, tako i u drugoj sezoni najpopularnijeg rijalitija. Opšte je poznat njegov stav da će raditi šta on želi i uvek suprotno od onoga što mu neko kaže da mora da uradi ili što se očekuje od njega. Đoganijevoj upravo zamera na njenoj posesivnosti, kao i to što želi da oni budu kao drugi parovi, konkretno Ana i David, koji se 24h ne razdvajaju jedno od drugog. Jedan od njihovih najvećih sukoba desio se na svadbi Sanje Stanković i Sava Perovića, kada su oni dobili ulogu pevačevih roditelja. Luna je smatrala da Marko treba da bude sve vreme pored nje i da se veseli i ispoštuje Perovića, dok on je on naveo da je bio kraj nje, ali se nije uživeo u ulogu oca jer se to očekivalo od njega.

Veza između Strelca i Ribe je uvek na klimavim nogama, a ključna reč u održavanju iste je kompromis. Hoće li njih dvoje pronaći zajednički jezik i uspeti uprkos svim poteškoćama, ostaje nam da saznamo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink.rs

Povezane vesti:


>