Zadruga

Parovi

Miki Đuričić počinje da radi u etno restoranu! Ali to nije sve!

Miki Đuričuć, koji služi jednogodišnju kaznu kućnog zatvora u Kupinovu, počeće da radi kao kuvar u etno-restoranu nadomak Surčina. Trenutno ima prava da sat vremena dnevno provede van kuće.

Miki Đuričić počinje da radi u etno restoranu! Ali to nije sve! Screenshoot/InstagramMiki Đuričić trenutno ima pravo da sat vremena dnevno provede van kuće. Tražio je dozvolu suda da se zaposli, pa ako mu odobre, imaće pravo da bude van kućnog zatvora puno radno vreme.

On se dogovorio sa vlasnikom jednog restorana da počne da radi čim mu odobre molbu. U tom slučaju on bi bio van kuće puno radno vreme, plus onoliko koliko mu treba do posla i nazad.

- Miki će da radi kao kuvar, jer je u tome odličan. Pošto se ovde bavimo i uzgojem lipicanera, a imamo 250 mangulica, mogao bi i da čuva svinje i da se angažuje u konjičkom klubu. Ovde je prosek plata 40.000 dinara, ali ako se dobro pokaže, imaće od pet do 20 posto stimulacije - priča vlasnik restorana Jovan Milivojević i dodaje...

- Ma, može i ništa da ne radi, on je naš! Mikija poznajem odmalena. Ja sam iz Progara, to je selo pored Kupinova. Miki je dobar momak, moramo da mu pomognemo da pregura ovu tešku situaciju. E sad, da li će platu da potroši na kocku ili da uloži u nešto, to je njegova stvar - ispričao je Jovan.

Meštani su takođe otkrili kako Đuričić provodi svojih sat vremena "na slobodi".

- Izađe on tu malo do kafića u ulici, koji ima aparate. Nije prestao da se kocka. To mu je strast, ne vredi. Uglavnom je kod kuće sa ocem. Doduše, Mirko po ceo dan pije na obližnjoj klupici. Valjda ima muku što su stalno zajedno - rekao je jedan meštanin, a ekipa "Informera" usnimila je Mirka Đuričića koji stoji ispred doma i nadgleda sina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>