TV Show

Parovi

Prva: Nevena Madžarević se od jula pridružuje timu jutarnjeg programa!

Prva televizija zabeležila je izvanredan uspeh u svim programskim segmentima ove prolećne sezone. Iako je leto vreme kada brojni živi programi prestaju sa emitovanjem i kada se vrše intenzivne pripreme za jesenju sezonu, Prva je rešila da svoje gledaoce stavi na prvo mesto i zato će tokom letnje šeme emitovati redovno jutarnji program radnim danima, kao i emisiju “150 minuta”, koja će uživo pratiti dešavanja širom Srbije i regiona. Nevena Madžarević se od jula pridružuje timu jutarnjeg programa!

Prva: Nevena Madžarević se od jula pridružuje timu jutarnjeg programa! Screenshoot/Instagram



Popularni voditeljski par jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević kao i njihova koleginica Nataša Miljković odlaze na zasluženi odmor, a “Jutro” na Prvoj televiziji tokom jula će voditi Nevena Madžarević. Ona će se od septembra i formalno priključiti voditeljsko-uredničkom timu veoma uticajnog i gledanog jutarnjeg programa Prve televizije.

Nevena je jedna od omiljenih voditeljki koju smo videli u različitim formatima, ali prvi put u jutarnjem segmentu: “Radujem se novom poslovnom izazovu i činjenici da ću biti deo iskusnog i profesionalnog tima. Jutarnji program je kombinacija svih dosadašnjih formata koje sam radila i kao takav je najzahtevniji te sam svesna da je predamnom dosta rada, ali nadam se i dobrih rezultata. Jutarnji program nastavlja da bude aktuelan i da se bavi svim važnim temama u zemlji”, kaže Madžarevićeva.



Publika će se tokom jula u dobro poznatom terminu od 6.55h svakog radnog dana buditi uz Nevenu koja će ih sa već uigranim timom informisati o najvažnijim događajima u zemlji i svetu. Osim servnisnih informacija, tu su i sve aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa gostima, vremenska prognoza i dnevne preporuke gde i kako provoditi vrele letnje dane.

Tokom leta gledaoce Prve televizije očekuje i najbolji filmski i serijski program, a naša kuća nastavlja da za svoje gledaoce kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj koji će voditi najveća voditeljska imena.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>