Zadruga

Parovi

Nadežda pred svima otkrila da je imala se*s sa Borom Santanom! (VIDEO)

Nadežda pred svima otkrila da je imala se*s sa Borom Santanom nakon završetka prvog rijalitija "Zadruga". Pevačica je odlučila pred svima da otkrije ovu tajnu, kada je videla snimak u kom je Santana rekao Tomi Paniću da sa Nadeždom svako može da ima vrele akcije. Ovo se Bori ni malo nije dopalo!

Nadežda pred svima otkrila da je imala se*s sa Borom Santanom! (VIDEO) YoutubePosle završene emisije "Gledanje snimaka", Nadežda i Bora su u dvorištu i u dnevnoj sobi o svemu razgovarali. Inače, tokom sastanka Santana je negirao da je imao akcije sa Nadeždom, a tokom ovog razgovora Bora je poručio Biljićevoj da to nije trebala da priča:

"Priča je bila, on (Toma) kaže: "Šta mi je ovo trebalo sa njom?", ja sam rekao na to: "Bolje da si nastavio", odvratno je zvučalo. Ispalo je kao da si ti laka riba. Ne razmišljam kada pričam. Ovo što si ti rekla večeras, ti ne znaš šta si ti meni sj*bala! Evo, šta si uradila... Nisi trebala to da kažeš."

"Znaš zašto sam ja rekla za tebe i mene? Zato što ti nikada takvu stvar meni nisi rekao. Zato sam izrevoltirana bila. Pazi, to je tako odvratno zvučalo. Samo da znaš da je tajna otkrivena od tvojih drugara. Ti sediš sa njim, sa kojim ja ne razgovaram i to pričaš" - govorila je Nadežda Bori. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>