Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 26. jun 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. jun 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 26. jun 2019. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Biće vam potreban neko ko će stati uz vas i razumeti vaš način razmišljanja. Oslonac ćete tražiti, pre svega, u emotivnoj sferi života.


Slobodnima se može dopasti neko koga znaju preko posla. Zauzetim pripadnicima znaka biće važno da sa partnerom održavaju vezu koja je stabilna i zrela.


Možete očekivati veliku podršku od svojih poslovnih partnera koji će vam pomoći da ostvarite željene rezultate. Ne opterećujte se puno nekim detaljima.

Horoskop: Jarac je ozbiljan ljubavnik, koji voli da radi stvari temeljno!


Bik 21.4.-21.5.

Iako nećete imati razloga za to, možete se osetiti pomalo nesigurnim. Povući ćete se u sebe i preispitivati ispravnost svojih postupaka.


Osećanja između vas i partnera biće snažna i postojana. Ako ste slobodni, očekuje vas kontakt sa nekim s kim biste uz poneki kompromis mogli da ostvarite ozbiljnu vezu.


Vaši poslovni partneri biće vam veoma naklonjeni, a vi ćete se truditi da ne izneverite njihovo poverenje, mada vam to neće biti tako jednostavan zadatak.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Okrenućete se značajnim kontaktima koje ste stekli ranije pod pretpostavkom da bi mogli da vam pomognu u ostvarenju vaših ciljeva.


Ukoliko ste u vezi, održavaćete harmoniju u ljubavnom odnosu. Slobodni će se zbližiti sa nekim ko je visokog ugleda i profesionalno ostvaren.


Neki od vas samostalno će doći u situaciju da urade nešto veliko za svoju karijeru, dok će drugi imati podršku sa strane. Bićete zadovoljni finansijama.
 

Nedeljni horoskop: Ovnovi se upuštaju u nove avanture, a Lavovi igraju toplo-hladno!Rak 22.6. - 22.7.

Želećete da se vaše mišljenje više uvažava. Trudićete se da kroz svoje postupke i stavove zavredite veće poštovanje svoje okoline.


Slobodni neće biti naročito zaljubljivi, ali će na neki način delovati kao magnet na ljude u okruženju. One koji su u vezi očekuje malo više strasti u ljubavnom odnosu.


Mnogi će imati uspeha ako se posluže kreativnijim metodama u svom radu. Vaši saradnici će se puno oslanjati na vas, što će vam imponovati.


Lav 23.7.- 22.8.

Možda ćete poželeti da unapredite svoje znanje iz oblasti koja vas jako interesuje, ali koja verovatno nema nikakve veze sa praktičnom sferom vašeg života.


Zauzeti će hteti da osveže svoj emotivni odnos uvođenjem novih zajedničkih aktivnosti. Slobodne će privući neko ko je svestran i originalan.


Očekuje vas više nego uspešan poslovni dan u kojem ćete i sa najvećim izazovima lako izlaziti na kraj. Nadređenima će se dopasti način na koji razmišljate.


Devica 23.8. - 22.9.

Sa jedne strane, vaše visoke ambicije pomoći će vam u postizanju zapaženih rezultata, a sa druge će vam stvarati utisak da ste mogli da učinite i više.


Ako ste u vezi, bićete veoma strastveni, ali će vaš partner biti taj koji će ovog puta inicirati intimne trenutke. Slobodnima će se sviđati neko ko je verovatno zauzet.


Kako biste ostvarili poslovni i finansijski uspeh, biće potrebno da svoje planove i ideje zasad držite u strogoj tajnosti. Budite što pedantniji.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete lepo raspoloženi, duhoviti i pričljivi. Uživaćete u kontaktima koje budete ostvarili sa ljudima u svojoj okolini.


Bićete vrlo zadovoljni atmosferom u ljubavnom odnosu, koju će karakterisati emotivni sklad, toplina i uzajamna privrženost. Slobodni se mogu nadati upečatljivom susretu.


Od svojih saradnika možete dobiti korisne savete koji će vam pomoći da lakše ostvarite svoje poslovne ciljeve. I vi sami bićete vrlo kooperativni i predusretljivi.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete na sebe preuzeti više obaveza, što vam u početku neće praviti problem, međutim, u večernjim satima stići će vas umor.


Onima koji su u vezi, u emotivnom odnosu sa partnerom preovladavaće ljubav i uzajamno poštovanje. Slobodni će flertovati sa kolegom sa posla.


Moći ćete da se oslonite na mudre savete nekog ko ima više iskustva od vas. Bićete ambiciozni i spremni da napravite pomak u svojoj karijeri.


Strelac 21.11.- 21.12.

Današnji dan želećete da provedete u razdraganoj atmosferi. Okrenućete se svojim hobijima, ili nekim drugim izvorima zabave.


Ukoliko ste u vezi, atmosfera u vašem emotivnom odnosu biće vrlo idilična. Slobodni pripadnici znaka će i dalje imati uspeha u zavođenju.


Vaša upornost i posvećenost poslu biće prepoznata i nagrađena lepom zaradom koja će istovremeno biti i podsticaj da nastavite u istom maniru.


Jarac 22.12.- 19.1.

Moguće je da ćete današnji dan posvetiti ulepšavanju stambenog prostora. Pored toga, poželećete da više vremena provodite unutar njega.


Oni koji su u vezi, želeće da se osame sa partnerom. Slobodni će biti raspoloženi za ulazak u vezu sa osobom koja se u emotivnom odnosu ponaša zrelo i odgovorno.


Danas će vam postati jasnije šta treba da uradite kako biste unapredili svoju karijeru. Oslonićete se na sve ono što ste dosad imali prilike da naučite.
 

Horoskop: Pet razloga zašto su Lavovi tako fantastični!

Egipatski horoskop, kažu najtačniji na svetu! Pronađite vaš datum i ko vlada tom dekadom!Vodolija 20.1.- 19.2.

Stići ćete da ispunite sve svoje obaveze, a pritom će vam ostati dovoljno vremena i energije da se zabavljate u slobodno vreme.


Ako ste slobodni, zainteresovaćete se za jednu inteligentnu i obrazovanu osobu, lepih manira. Oni koji su u vezi, vodiće prijatne razgovore sa svojim partnerom.


Bićete zadovoljni situacijom na finansijskom planu. I dalje ćete imati dosta uspeha u poslovnim pregovorima i kontaktiranju sa novim klijentima.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete prevashodno biti usmereni na novac i postizanje veće materijale sigurnosti, ali to ne znači da ćete zanemariti emotivni aspekt svog života.


Ukoliko ste slobodni, može vam se ukazati prilika za jednu uzbudljivu avanturu. Oni koji su u vezi, biće romantično raspoloženi.


Bićete u situaciji da dogovorite nove poslovne saradnje koje će se pokazati veoma isplativim, ili ćete doći na ideju kako da privučete pažnju imućnih klijenata.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>