Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David je za Anu plitak potok. On će tek da pokaže ljubomoru! (VIDEO)

Novinari su stigli u studio spremni da iznenade zadrugare žestokim pitanjima koja su pripremili za njih, a oni su i ovoga puta bili u nemogućnosti da prikriju pravu istinu o svim dešavanjima u rijalitiju "Zadruga 2" koja su privukla pažnju javnosti. David je za Anu plitak potok. On će tek da pokaže ljubomoru - siguran je bio Lepi Mića!

Zadruga 2: David je za Anu plitak potok. On će tek da pokaže ljubomoru! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Na meti novinara bili su i Ana Korać i David Dragojević, jer mu je devojka priznala da joj je najduži seks trajao sat vremena sa bivšim dečkom, što je njega iznerviralo, pa je počeo da ljubomoriše. Zato je novinar Darko Tanasijević zamolio Davida da obrazloži zbog čega je bio ljut, a on je bez dlake na jeziku progovorio o svojoj posesivnosti i ljubomori:

"Bio si toliko ljut da nisi hteo ni da se kupaš sa njom, kada ti je spomenula sat vremena."

"Mene to sve nervira, ja imam kompleks. Ja sam posle išao da se kupam. Puklo me to, priznajem, takav sam" - rekao je David.

Ana je bila iskrena:

"On zbog toga nije mogao da spava! Rekla sam da mu sledeći put ništa neću pričati. Šta god da je bilo, se*s je normalna stvar. On kaže da samo zamišlja šta sam ja radila. David je mnogo ljubomoran, sve što mu kažem ga povredi. Nije problem to što je bivši dečko, nego što je to trajalo sat vremena."

Matora je dobacila:

"Meni je sve ispričala i rekla mi je da je to bio jedan od najboljih..."

"Ćuti! Kad sam ti rekla to?!" - branila se Ana.

Zatim je ustao Lepi Mića i izneo svoje mišljenje:

"Pojavio se prvi vid Davidove ljubomore, on nema pojma sa kim ima posla! On je sinoć pokazao vid bezobrazluka. Ona je iskreno rekla šta je uradila, mogla je i da ne kaže. Rekla je istinu, a on je na to reagovao kao neko ko je totalno van te priče, kao da on ne zna šta je to. Oni samo glume neke budaletine! David je za Anu plitak potok. On će tek da pokaže ljubomoru."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>