Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 24. jun 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. jun 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 24. jun 2019. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete se najlepše osećati unutar sopstvenog doma. Većina vas će čak sa uživanjem obavljati različite kućne poslove.


Cenićete samo one emotivne odnose koji su ozbiljni. Oni koji su u vezi, radiće na njenom učvršćivanju, dok će slobodni odlučiti da za sada to i ostanu.


Ako radite od kuće, ili se bavite privatnim biznisom, možete se nadati dobroj zaradi. Ostali će relativno lako izlaziti na kraj sa današnjim poslovnim izazovima.
 

Horoskop: Pet razloga zašto su Lavovi tako fantastični!

Egipatski horoskop, kažu najtačniji na svetu! Pronađite vaš datum i ko vlada tom dekadom!


Bik 21.4.-21.5.

Lako ćete uspostavljati kontakt sa ljudima koje prvi put vidite, dok ćete sa onima koji su vam bliski osećati jaču povezanost.


Ukazaće vam se prilika da se upustite u strastvenu avanturu, što ćete rado učiniti. Oni koji su u vezi, sa partnerom će početi da prave planove za godišnji odmor.


Bićete u situaciji da dogovorite nove poslovne saradnje koje će se pokazati veoma isplativim, ili ćete doći na ideju kako da privučete veći broj klijenata.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete se truditi da spojite lepo i korisno. Kako u poslu, tako i u privatnom životu, tražićete način da pronađete balans.


Slobodnima se može dopasti neko koga znaju preko posla. Zauzetim pripadnicima znaka biće važno da sa partnerom održavaju vezu koja je stabilna i zrela.


Postoji mogućnost da vas prijatno iznenadi neočekivani materijalni dobitak. Na poslu ćete ostavljati utisak vrednog i odgovornog radnika.
 

Nedeljni horoskop: Ovnovi se upuštaju u nove avanture, a Lavovi igraju toplo-hladno!


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete brižni, saosećajni i plemeniti prema ljudima u svom okruženju. Neće vam biti teško da bilo kome izađete u susret.


Osetićete porast seksualne energije, što će vaš odnos sa partnerom učiniti strastvenim i uzbudljivim. Slobodni će znati kako da privuku pažnju osobe koja im se dopada.


Vodićete se savetima starijih i iskusnijih kolega što će vam pomoći da prevaziđete neke komplikacije u radu koje će vas danas iznenada zadesiti.


Lav 23.7.- 22.8.

Prijaće vam da se udaljite od gužve kako biste na miru mogli da se posvetite nekim stvarima koje vas interesuju, a za koje nemate uvek vremena.


Ukoliko ste u vezi, atmosfera u vašem emotivnom odnosu biće mirna i prijatna. Slobodni pripadnici znaka neće biti naročito željni noviteta na ljubavnom planu.


Na poslu ćete biti uporni, vredni i efikasni. To vam se odmah može isplatiti u vidu lepe zarade što će vas podstaći da u istom maniru nastavite dalje.


Devica 23.8. - 22.9.

Prijaće vam da budete okruženi ljudima i u toku sa svim dešavanjima. Zračićete optimizmom i veselom energijom.


Oni koji su u vezi, želeće da zajedno sa partnerom izađu među prijatelje. Slobodni se mogu zainteresovati za jednu atraktivnu osobu koju često sreću.


Danas će vam postati jasnije šta treba da uradite kako biste unapredili svoju karijeru. Svakako ćete se oslanjati na brojne kontakte koje imate.


Vaga 23.9. - 22.10.

U želji da na okolinu ostavite utisak nekog ko je veoma uspešan i uticajan, razmetaćete se novcem i hvaliti svojim dosadašnjim profesionalnim dostignućima.


Ako ste slobodni, zainteresovaćete se za jednu prijatnu osobu, lepih manira. Oni koji su u vezi, pronaći će u svom partneru oslonac koji im je potreban.


Generalno ćete biti zadovoljni razvojem događaja na poslovnom i finansijskom planu, ali ćete smatrati da uvek može i treba da bude bolje.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Nećete dozvoliti da išta poremeti vašu unutrašnju ravnotežu. Moguće je i da ćete poželeti da negde otputujete na duži period.


Ako ste u vezi, atmosferu u vašem ljubavnom odnosu karakterisaće emotivni sklad, toplina i uzajamna privrženost. Slobodni se mogu nadati jednom upečatljivom susretu.


Ukoliko je potrebno da savladate neku novu veštinu neophodnu za posao koji trenutno radite, iskoristite današnji dan za početak učenja.


Strelac 21.11.- 21.12.

Neće vam smetati ako ovaj dan provedete potpuno sami. Okrenućete se mašti i intuiciji, dok ćete dešavanja u spoljnjem svetu jedva primećivati.


Postoji mogućnost da uđete u vezu koja će se bazirati isključivo na fizičkoj atrakciji. Zauzeti će rešiti da u svoj odnos sa partnerom unesu malo više uzbuđenja.


U radu ćete biti usredsređeni na detalje i sitne začkoljice koje ćete umeti da razrešite. Možete se nadati značajnijem pomaku na finansijskom planu.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete se potruditi da učvrstite veze sa osobama koje vam znače, kako u emotivnoj tako i u poslovnoj sferi života.


Osećanja između vas i partnera biće snažna i postojana. Ako ste slobodni, očekuje vas kontakt sa nekim s kim biste mogli da imate ozbiljnu vezu.


Sve vaše poslovne zamisli mogu biti jako dobro prihvaćene. Naročitog uspeha imaće oni koji rade u oblasti informatike, ili sarađuju sa inostranstvom.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete vredni i odgovorni. Želećete da unesete više reda i discipline u svoj svakodnevni život. Sve svoje obaveze izvršavaćete sa lakoćom.


Ukoliko ste u vezi, održavaćete harmoniju u ljubavnom odnosu. Slobodni će se zbližiti sa nekim ko je visokog ugleda i profesionalno ostvaren.


Bićete veoma posvećeni poslu. Neki od vas samostalno će doći u situaciju da urade nešto veliko za svoju karijeru, dok će drugi imati podršku sa strane.


Ribe 20.2.- 20.3.

Želećete da se bavite isključivo onim stvarima koje vam pružaju zadovoljstvo. Pre svega će vam biti važno da se dobro zabavite, družite i smejete.


Ukoliko ste u vezi, atmosfera u vašem odnosu sa partnerom obilovaće romantikom. Slobodnima će se udvarati barem jedna osoba.


Oni čiji posao podrazumeva, odnosno, dozvoljava primenu kreativnih i slobodnih rešenja u radu, imaće puno uspeha. Ostale ne očekuju značajne promene.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>