Zadruga

Parovi

Zadruga 2 izbacivanje: Zlata Đurković napustila rijaliti pa odmah razvezala jezik! (VIDEO)

Izbacivanje! Pinkova zvezda Zlata Đurković je odlukom glasove publike zvanično i zauvek napustila rijaliti "Zadrugu 2", a ushićena je stigla u studio gde ju je dočekao muž Vlada Novaković sa decom. Napustila rijaliti pa odmah razvezala jezik!

Zadruga 2 izbacivanje: Zlata Đurković napustila rijaliti pa odmah razvezala jezik! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeZlata Đurković je bila presrećna što će konačno biti na okupu sa svojom porodicom, a pre toga obavila je razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. One su odmah načele temu o Suzani Perović i njenom odnosu sa Mikijem Đuričićem, a Zlata je kao njena bliska prijateljica u Beloj kući imala mnogo što šta da izjavi:

"Samo on zna šta se desilo u tom trenutku, ali tvrdim sto posto da su zaljubljeni. Ja sam se posle te situacije njoj zaklela da neću davati izjave i da se neću mešati u njihovo odnos. Ja zaista ne znam šta se u datom trenutku dogodilo. On je bio ljut, ali zbog svih ljudi sa kojima je ona bila u komunikaciji, to je posesivnost. Ako je neko bio njegova podrška to sam bila ja. Ovo sve me je iznenadilo. Bila sam sigurna da se sa njom nešto dogodilo, nije htela da mi kaže. Ni on bio siguran da li će se to obelodaniti, a bilo je 300 kamera" - počela je Zlata.
 

Zadruga 2: Bez šminke! Prava lica zadrugarki! (VIDEO)

Sin ukorio Suzanu! Da li si mislila na nas kad si radila to što si radila? (VIDEO)


Pevačica je priznala i kakve joj je savete dala pre nego što je napustila takmičenje, ali nijednog trenutka nije osporavala da je njihova ljubav zaista iskrena i jaka toliko da ih je posesivnost pobedila:

"Ja stojim iza toga da ona njega voli, a da li će preći preko toga, ne znam. Imale smo ozbiljan razgovor juče, rekla sam joj da daje ružnu sliku ukoliko ne kaže da tu situaciju ne podržava. Ona konstantno priča o tome da se dešava drugima, a to nema nikakve veze! Nije ga ni osudila! Šta će sa njim dalje, to je njena stvar, ali nisam sigurna da ona krivi sebe. Ona je negde bila dovoljno upućena u to kako se oseća, on je došao jako nervozan. Ta saobraćajna nesreća je pogoršala stvari, on je imao vremena da gleda te klipove."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>