Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zola i dalje razmišlja o Maji! Čini mu se da je nedodirljiva!

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola koji je u rijalitiju "Zadruga 2" započeo i završio emotivnu vezu sa Miljanom Kulić i dalje razmišlja o doskorašnjoj cimerki Maji Marinković. Za sada mu se čini da je nedodirljiva!

Zadruga 2: Zola i dalje razmišlja o Maji! Čini mu se da je nedodirljiva! Foto: Facebook



Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola je posle diskvalifikacije Miljane Kulić iz "Zadruge" bacio oko na svoje cimerke u Beloj kući, gde mu se najviše dopala Maja Marinković. Došlo je čak i do kratkotrajnog udvaranja, javnog priznanja simpatija, međutim di-džej se brzo povukao iz čitave priče. Ipak, čini se, ne zadugo.

Zola je nekoliko nedelja nakon što je glasovima publike izbačen iz "Zadruge" na Instagramu odgovarao na pitanja pratilaca, a jedno od njih ticalo se i njegove simpatije iz rijalitija.

Zolinog pratioca zanimalo je hoće li muvati Maju Marinković kada ona bude napustila "Zadrugu", a odmah je usledio Čolićev iskreni odgovor.

"Ako skupim hrabrosti, ponekad mi se čini nedodirljiva..." - našalio se Zola, a zatim dodao:

"Evo, ovim putem da joj pošaljem poljubac."

Da li će Zola skupiti dovoljno hrabrosti da svoj plan sprovede u delo onda kada bude došao trenutak za to, ostaje nam da saznamo nakon Majinog izlaska iz rijalitija.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>