Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove Zvezdice: Ovo su superfinalisti! (VIDEO)

Završilo se finalno veče najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All Stars". Veličanstvenih 13 takmičara predstavilo se najbolje što su mogli i dali sve od sebe da zablistaju na velelepnoj sceni. Ovo su superfinalisti!

Pinkove Zvezdice: Ovo su superfinalisti! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDavid Radosavljević, Isidora Mitić, Antonia Gigovska, David Marković, Irina Arsenijević, Valentina Mec, Teodora-Tara Stojanović, Mateja Vukašinović, Nika Purić, Darija Vračević, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Žarko Pribaković dali su svoj maksimum, ali pravila takmičenja su takva da ne mogu svi da prođu u superfinale, koje će biti održano sledećeg petka, te se takmičenje večeras završava za jednog od trinaestoro kandidata.

Publika je mogla da glasa još od prošlog petka za svoje favorite, a kada je večeras napravljen presek, voditeljka Marijana Mićić saopštila je ko prolazi u superfinale i ko će se boriti za titulu 'Pinkove zvezdice - All Stars'.
 

Holivudski glumac opljačkan u Beogradu!


Valentina Mec dobila je najmanje glasova ove noći, te se sa njom nećemo družiti u superfinalu, ali nema sumnje da ćemo u godinama pred nama uživati u njihovom talentu. Ostalih dvanaestoro takmičara prošlo je u spektakularno superfinale, koje će biti na programu TV Pink uživo u 22h sledećeg petka!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>