Zadruga

Parovi

Saška Karan likuje: Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić!

Miki Đuričić izdržava uslovnu kaznu kućnog zatvora u Kupinovu, a ovom odlukom suda je zprepašćena i Saška Karan, njegova nekadašnja cimerka iz rijalitija "Zadruga". Ona likuje: Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić je pokazao svoje pravo lice. 

Saška Karan likuje: Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić! Screenshoot/Instagram"Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić je pokazao svoje pravo lice. Sada ispada da sam bila u pravu kada sam pričala da sam čula da je bio nasilan prema rođenoj sestri i pokojnoj majci"- izjavila je Saška Karan za Star.


"Taj degenerik je isto uradio i Ivanu Marinkoviću u jednom rijalitiju, pa prošle godine u "Zadruzi" Lepom Mići, a i na mene je nasrnuo."

"On ima problem sa svojim bolesnim mozgom"- dodala je Karanova, ističući da je iz više izvora čula i da Miki Đuričić navodno konzumira i zabranjene supstance.

"Opasan je po okolinu. Pa i njegov rođeni otac Mirko podržava ovo što je on uradio. Ni on čovek nije normalan, i njega treba smestiti u zatvor. To je njima izgleda sve genetski i nasledno".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Star


>