Zadruga

Parovi

Haos za stolom! Aleksandra otkrila zašto David Marijanu zove snajper! (VIDEO)

Zadrugari gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama rijalitija "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu. Haos za stolom! Aleksandra otkrila zašto David Marijanu zove snajper!

Haos za stolom! Aleksandra otkrila zašto David Marijanu zove snajper! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeUkućanima je noćas pušten snimak iz garderobera kada je David Dragojević pomazio Marijanu Zonjić po glavi. Nakon priloga nastala je opšta pometnja za crnim stolom, a mnogi ukućani smatrali su da se Marijani sviđa David. Marijana je prokomentarisala:

"Ovo je glupost! Meni je ovo smešno. Nikada iz mojih usta nije izašla rečenica da mi se sviđa David. Ovo nije prvi put. Ovo je stvarno prijateljski. Nije ovo prvi put da me pomazi."

"To je bilo u garderoberu kada je ona plakala. Ja uvek kada uđem u garderober, Marijana ne zna šta da obuče" - izjavio je David.

"Meni David ovde deluje jako srećno. Ja mislim da se David sviđa Marijani. Zašto David zove Marijanu snajper? Zbog njenih grudi i bradavica! Ja znam! Hajde Davide, reci da li lažem" - ubacila se Aleksandra.

Ovo se i te kako nije svidelo Davidovoj devojci Ani Korać, koja je nakon puštenog snimka bila veoma ljuta na Dragojevića, a zatim su njih dvoje ušli u raspravu.

"Nisi mi rekao tako. Rekao si da si je mazio kada je plakala. To je to. Nema veze i da jesi i da nisi" - rekla je Ana Davidu.

"Rekao sam! Kakva glupost. Aleksandra ovo što priča je glupost. Nemoj da mi ona skače više i priča o bradavicama. Ona kada je plakala u garderoberu, tada je imala problem" - govorio je David.

U sve se umešala i Stanija Dobrojević, inače Marijanina najbolja drugarica, koja je rekla da se Zonjićevoj dopada Dragojević. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.
 

Saška Karan likuje: Razjareni, ćopavi vepar i monstrum Miki Đuričić! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>