Zadruga

Parovi

Miki Đuričić pušten iz pritvora u Rumi. Pakao tek sledi!

Rijaliti učesnik Miki Đuričić pušten je iz pritvora u Rumi i sada se nalazi u svojoj rodnoj kući u Kupinovu! Ipak, pakao za njega tek sledi. On pokušava da ublazi kaznu ali teško da će u tome uspeti.

Miki Đuričić pušten iz pritvora u Rumi. Pakao tek sledi! Screenshoot/InstagramMiki Đuričić je kako se nagađalo, nedavno priznao krivicu, odnosno da je prebio Nadeždu Biljić i udario Suzanu Perović, kako ne bi išao u zatvor, već dobio nanogicu za odsluženje kazne kod svoje kuće. Izvor iz Kupinova navodi:

" Miki je izašao iz zatvora u Rumi, gde je bio od 12. juna, kada je priveden zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić pred kamerama. Tužilaštvo mu je tom prilikom zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u "Zadrugu", kako se nagađalo. On će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu."
 

Zadruga 2: Nestalo je bliskosti! Jedini razlog je David Dragojević! (VIDEO)


Isti sagovornik navodi da Đuričić u Kupinovu neće imati nikakve prihode, a pošto je ostao bez honorara iz rijalitija jer je diskvalifikovan, sad se snalazi kako zna i ume. On već moli neke od svojih prijatelja da mu priteknu u pomoć i smiluju se nad sudbinom koja ga je zadesila.

Miki pokušava da nađe vezu da mu ublaže kaznu, ali to teško ide jer je slučaj prilično složen i postoje svi dokazi koji ga terete za sva dela koja je počinio. Najviše ga brine to što će mu se ovoga puta suditi za sve ono što je u prošlosti uradio ostalim osobama koje je prebijao i maltretirao po raznim rijalitijima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>