Lepota

Ljubav

Najbolje PRIRODNO ulje za sunčanje i brzu preplanulost!

Svi već veoma dobro znamo da izlaganje kože suncu nije zdravo, a može biti i opasno, zato zaštitite svoju kožu na najbolji mogući način, ako već želite da imate bakarni ten. Najbolje prirodno ulje za sunčanje i brzu preplanulost, a sve sastojke već imate u svojoj kuhinji.

Najbolje PRIRODNO ulje za sunčanje i brzu preplanulost! Svet Plus



Ovo prirodno ulje je zapravo macerat za sunčanje jer nastaje tako što se u maslinovo ulje dodaju biljke. Na taj način se dobijaju preparati u kojima se nalaze lekovite komponente biljaka koje su topive u uljima.
 

Suvo četkanje kože i nestanak celulita!


Najzaslužniji za razvoj aromaterapije, izrade i primene macerata bili su Egipćani. Izloženost jakom suncu i suvim vetrovima stvorila je potrebu za kozmetikom koja bi ih štitila od negativnih uticaja. Pravili su macerate tako što bi umešali usitnjeno bilje u mast ili ulje i zagrevali do određene temperature i od toga izrađivali mirisne pomade. Biljna ulja čija je delotvornost u nezi kože već opisana i potvrđena odličan su medij za dobijanje predivnih ljkovitih i mirišljavih kozmetičkih preparata.

Evo šta vam je potrebno:

- 3 dl. maslinovog ulja
- 2 šargarepe
- 7 mladih oraha


U teglu stavite izrendanu šargarepu, naseckajte mlade orahe i sve to prelijte maslinovim uljem. Tegla mora biti dobro zatvorena i ostavljena na četiri nedelje da odstoji na suncu.
 

Egipatski horoskop, kažu najtačniji na svetu! Pronađite vaš datum i ko vlada tom dekadom!


Povremeno teglu promućkajte. Kada prođe četiri nedelje, procedite vaše ulje i presipajte ga u staklenu bočicu. Obzirom da je ovo ulje ima samo zaštitni faktor 2, najbolje je da prvo namažete zaštitnu kremu sa većim faktorom zaštite, a nakon pola sata ovo prirodno ulje. Vaša boja će biti savršena, a već nakon dva dana ćete to primetiti. Još jedna prednost ovog macerata, pored toga što ćete brže preplanuti je i ta što što će vam koža biti mekana i nahranjena.
 

Leto i sezona odmora! Pripremite vaš automobil za putovanje!

 

Nijansiranje kose! Obrnuti balajaž je hit ali ima jednu manu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>