Lepota

Ljubav & Sex

Nijansiranje kose! Obrnuti balajaž je hit ali ima jednu manu!

Nijansiranje kose! Balajaž je jedna od najpopularnijih tehnika nijansiranja kose, kojim se dobija divan prelaz od tamnog korena ka svetlim vrhovima. Među pristalicama ovog načina farbanja su Džesika Alba, Aleksa Čang i Rijana. Obrnuti balajaž je hit ali ima jednu manu!

Nijansiranje kose! Obrnuti balajaž je hit ali ima jednu manu! Screenshoot/InstagramČini se da se u bojenju kose više ne može izmisliti ništa novoali stilisti iz raznih gradova sveta uspevaju da iznova zadive svoje klijente. Jedan od tih stilista je Derin Danijels iz Kolorada, koji je nedavno na svom Instagram profilu objavio fotografiju obrnutog balajaža. 
 

Top frizure za 2019. godinu!

Zašto vam opada kosa?! Nije uvek zabrinjavajuće!


Stilista je svojoj klijentkinji posvetleo kosu pri korenu, a zatim napravio lagani prelaz sa nekoliko nijansi kestenjaste, da bi došao do boje čokolade na krajevima kose.Znajte da je ovu vrstu bajalaža teže uraditi od klasičnog, zato što je osnovna boja plava. Ukoliko imate prirodno tamnu kosu, moraćete da se farbate više puta, da biste postigli idealnu svetlu nijansu, u kojoj nema žute. Zatim treba da izaberete tamniju boju za krajeve, pri čemu se možete opredeliti za tople ili hladne tonove. Ta dva tona će postati osnova vaše nove boje kose.

Jedina mana je što se obrnuti balajaž mora obnavlja češće, zato što kosa raste iz korena.

Nesumnjiva prednost ovog načina bojenja kose je u tome što nijedan balajaž ne liči na drugi jer uvek možete osmisliti sopstvenu, jedinstvenu kombinaciju boja i tonova.
 

Frizure za svako životno doba! (FOTO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Femina

Povezane vesti:


>