Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Da li je Eleonora svojim rečima uspela da uzdrma Staniju?!

Stanija Dobrojević i dalje je zainteresovana za bivšeg dečka Vladimira Tomovića, ako je sudeći po njenim rečima kojima se izjadala cimerki Eleonori Miljković. Da li je Eleonora svojim rečima uspela da uzdrma Staniju i možda poljulja njenu trenutnu vezu sa Markom Markovićem?!

Zadruga 2: Da li je Eleonora svojim rečima uspela da uzdrma Staniju?! Screenshoot



Stanija Dobrojević se požalila svojoj cimerki:

"Ja sam budaletina koja bi tako sj*bala svoje dve, tri godine života. Ja sam verovala u taj naš spoj, više nego u bilo šta. Šta on glumi, nekog frajera preko Instagrama. Zaj*bao se, nije znao da ćeš da se vratiš. P*čkica iskompleksirana, a znam da me voli. Ja sam bre ginula za nas. Ja sam se  prepustila i meni je lepo sa njim. Sve što se izdešavalo, ovo mi je pomoglo da zaboravim na sve. Nije mi lako, ali držim sve u sebi"

Eleonora je rekla da je znala za Čolaka, ali i da Marko nije muškarac sa kojim bi trebala da bude, već ju je savetovala da se vrati Tomoviću:

"Ja kad sam ušla ja sam znala da je on ljut zbog Čolaka. Ja ga ne opravdavam, ali ono sa Čolakom ti nije trebalo. Ti vrlo dobro znaš kakav je on muškarac. Izađi napolje i pričaj sa njim i vidi šta će da ti kaže. Ovde polako, nemoj ići dalje, moj ti je savet. Tebi ne priliči muškarac kao Marko."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>